23.8.13

ÖLJYNOSTOMATKA.

Siis oikeastihan me matkattiin Tukholmaan ihan vain ja ainostaan sen takia, että koko meidän lähiperheeltä oli kaikilta tämä maailman paras oliviiöljy lopussa. Ei meillä kellään koskaan ole ostoslistalla yhtään mitään muuta, kuin tämä. 

Meidän pikkuperhe santsasi nyt kolme pullollista, äiti ja isä taisivat ostaa saman verran :D Aikaisemminkin muistan blogissa (sielä vanhemmassa) tästä kirjoitelleeni ja silloin ko. öljyn maahantuoja vinkkasi, että sitä saisi Suomestakin tilattua suoraan häneltä. Mutta onhan tuo risteilymatka öljyn tähden nyt herranjestas paljon hauskempi juttu kuin tallustella lähipostiin :) 

Jospa siis suuntaat länsinaapuriin, tätä saa ainakin NK:n ruokaosastolta, mutta myös ilmeisesti muista ICA-kaupoista. NK:lle me silti aina päädytään, kun sielä on niin paljon muutakin ihmeteltävää. 
Nim. meinasin hukata aviomieheni kodinkoneosastolle paistinapannuja ihailemaan.

Mun päänsisäisellä ostoslistalla oli kyllä oikeasti haaveissa löytää myös pari kivaa paitaa tuolle meidän Jamesille, koska niistä oli pula ja mistään ei löytynyt mitään kivaa. Suuntasimme siis Åhlensille (tai siis minä suuntasin meidät) katsastamaan heidän oman merkin valikoima. Nimittäin äitini toi Jamesille sieltä viime keväänä (se edellinen öljynhakureissu) aivan ihanan elefanttipyjaman, joka on pysynyt aivan älyttömän hyvässä kunnossa runsaasta käytöstä ja pesusta huolimatta.

Melkein heti löysinkin tuon tähtipaidan ja kumma kyllä se rupesi viehättämään ihan hirmuisesti, vaikka tähdet nyt on yleisestiottaen mun silmissä niin nähty. Kauniin musteensininen peruspaita ihastutti myös, vaikka onkin niin perus. (se on jo rypyistä päätellen ollut ahkerassa käytössä) Molemmat paidat kustansivat 79kruunua eli eivät tosiaan paljoakaan.

Liam sitten bongasi nuo keltaiset farkut ja toi ne tohkeissaan minulle "I think these would be really cool on Fionn". Olin niin järkyttynyt, että hän ehdotti tuollaista spontaania ostostamista, vaikka varsinaista tarvetta ei olisikaan nyt välttämättä ollut, ja vielä tuossa ihanassa värissä, että varmaan aika tärähtänyt hymy naamalla nyökkäilin ja hipsin kassalle minkä kintuistani pääsiin. Eivät nuokaan olleet vissiin kuin 190kruunua, mutta voi vitsit että ne on mageet. Just passelit meidän slimmille pojulle :) Ja just äidin lempivärissä :)

Olin aivan varsin tyytyväinen tähän meidän pieneen  ostossaaliiseen Tukholmasta ja en osannut kaivata itselleni yhtään mitään erityistä. Nii-in kunnes laivan vaateputiikissa huvikseni katsellen silmiini osui tämä paita:

Liitin nyt suoraan tohon kollaasiin tuon syyn, miksi näin tämän paidan heti päälläni ja keksin vielä viisi miljoonaa muuta variaatiota miten sitä pukea. Tämä sitävastoin olikin hiukan kalliimpi hankinta ja parin kerran kävelin kaupan ohi ja pohdin voinko justiinsa nyt tuhlata moiseen turhuuteen, mutta aina vaan palasin tuohon inspiskuvaan mielessäni ja lopulta kävelin ja ostin paidan. Oispas kiva ottaa vielä tuontyylinen masukuva ennen vauvan syntymistä, mutta erityisesti ajattelin tuota paitaa samantapaisesti tyttösen nimiäisiin korkeavyötäröisen mustan kynähameen kaveriksi (se onneksi jo löytyy omasta takaa). Imetyskin asussa olisi helppoa - mä olen todella ajatellut tän asian loppuun asti :D

Luojan kiitos jopa mun isä kehaisi miten kiva paita, kun laitoin sen kotimatkaksi päälle, eli ihan varmasti hyvä ostos kun hänkin noteerasi sen :)

Nyt kyllä menee kukkaronnyörit sellaiselle umpisolmulle että! Fionnille on pakko löytää vielä jotkut hiekkistennarit (sopivasti, kun viime viikolla huomattiin hänen kaikkien kenkien jääneen kerralla pieneksi), mutta muuten meidän perheellä pitäisi kyllä olla vaatekokoelmat kunnossa.

Ei mutta nyt painun sohvalle miehen kainaloon ja toivottelen teille kivaa perjantai-iltaa, Sara xxx

No comments:

Post a Comment