31.8.13

PESÄNRAKENNUSVIETTI.

Mistä tietää, että perheeseen on tulossa vauva?
No tässä perheessä ainakin siitä, että äitiliini pistää koko huushollin hyrskynmyrskyn ja vaihtelee kalusteet uusiin kohteisiin :D

Torstaina täällä käännettin ja väännettiin ja kaiken päätteeksi olohuone näyttää ihan uudelta, Fionnilla on uusi sänky ja kerrossänky lähtee myyntiin.
Pikkuveli saa vielä pidempään nukkua pinniksessä, mutta kyllä tuo uusi "ritarisänky" on molempien mieleen. 

Lastehuoneeseen ja olohuoneeseen tuli hurjasti kaipaamaani avaruutta ja tilaa.
Vielä täytyy muutamat jutut kiinnitellä seinille ja sensellaista,
mutta hyvä tästä tulee.

Tuo sivustavedettävä sänky on minulle niin tärkeä kaluste. Se on ollut vanhemmillani niin kauan kuin muistan ja meillä siitä asti, kun muutimme Suomeen 4,5v sitten. Olen itsekkin nukkunut ala-asteikäisenä tuossa samaisessa sängyssä :)

Kerrossänky on myös todella ihana, mutta kaikkia tavaroitamme emme voi Irlantiin roudata ja tämä on jäänyt vähän ylimääräiseksi.  

Onneksi pesänrakennus on tähän asti ollut erittäin edullista ja kaikki tarvittavat tauluhyllyt ja sun muut löytyy varastosta valmiiksi. Vauvan tavaratkin on katsottuna valmiiksi ja niistä kirjoittelen varmasti ihan pian :) 

Nyt me lähdemme perheellä kahvilaan kahville ja toivotavan kaikkille oikein kivaa launtaita ja viikonloppua! Sara xxx

8 comments:

 1. Meille on siis tulossa jatkuvasti vauva, sen verran touhukkaasti mä laitan aina paikkoja uusiksi :D

  Aivan ihana toi kerrossänky! Oikein harmittaa, että meillä sellainen on jo :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, mullakin tulee himo järjestellä aika usein, mutta tällaista pyörremyskymäistä käyttäytymistä seuraa yleensä se vauva. Mieskin naureskeli, kun aamulla alustavasti puhuttiin asiasta niin iltapäivästä olin jo työntelemässä kalusteita uusille paikoille :D

   Delete
 2. Jos hinta on sopiva kerrossängyssä niin olisin kiinnostunut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuonne spostiin voi tosiaan laittaa niitä ehdotuksia, mikä olisi se sopiva hinta ;)

   Delete
 3. moikka! saisko tuon kerrossängyn mitat? jahkailen nimittäin jatkuvasti Muuramen körilään ja jonkin siromman mallin välillä. sirompi sopisi pieneen huoneeseen paremmin - Muuramessa puolestaan voi nukkua siihen asti, kun muuttaa pois kotoa. mutta siis minäkin saattaisin olla kiinnostunut.

  ps. ei oo muuten vielä pompin paketti saapunut, mutta eiköhän se ensi viikolla tule.

  palaillaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tämän mitat on ihan pisimmillään ja leveimmillään 171cm x 71cm ja patjan mitat n. 165cm x 64cm. Eli kyllä tässäkin vielä pitkälle ala-asteikään nukkuu. Varmaankin siihen 10-vuoden hujakoille ainakin. Meillä oli vaan alasänkyyn patja leikattuna, joka nyt jatkaa ritarisängyssä. Mutta eipä se kovin paljoa yli kymppiä Etolassa kustantanut :) Siro tuo kyllä on ja muutenkin kaikin puolin ihana.

   Delete
 4. Siinäpä hienoin sänky mitä olen hetkeen nähnyt!

  ReplyDelete