8.8.13

PIENELLE TYTÖLLE.

Ei, nyt ei tule kauneuspostia. Ei reseptipostia. Ei pysty. Nyt tiedän, miksi ihmiset ovat kyselleet, miten jaksan raskaana kesähelteillä. Ja olen tähän asti jaksanutkin, mutta tämä painostava +30astetta on nyt kyllä vähän liikaa. Siihen lisänä mun alaselkä on nyt ottanut jonkun S-kirjaimen mallin ja seisominen, istuminen, taikka oikeastaan mikään muu kuin vasemmalla kyljellä pötköttäminen, on ihan kauheata.

Onni on miehen vapaapäivä, että voin vain pötköttää. Omatunto kyllä vähän kolkutteli, että jotain heippaheitä voisin tänne blogin puolelle tulla tekemään. Olkoot heipat nyt tällainen hiukan aikaistettu vauvaposti. Voi kuulkaa, näitä varmasti vielä tulee, mutta olen yrittänyt vähän himmailla, kun kuvissa vilkkuu kuitenkin aika vahvasti syksyn ja talven vivahteet :)

Pinterestiin olen tosiaan pikkuhiljaa pinnaillut sellaisia pikkutyttöjentyylijuttuja, mitkä minuun kolahtaa ja tässä pieni kollaasi niistä:
I may or may not like warm yellow... ;)

Neuleita ja maanläheisiä sävyjä ja tuo ihana leijonankeltainen. Voi että! Miksi sitä ei löydy kaupoista enempää? Polarn o. Pyretillä oli kyllä nyt tullut uutuutena keltaiset sukkikset ja ne varmasti käyn ostamassa. Ja Stockalla tuli vastaan miltei täydellisen keltaista babymerino-villalankaa, josta ajattelin tuollaisen pienen villatakin ehtiä neulomaan. Ja samat sukkikset meinasin kyllä Jamesillekin ostaa, koska väri on mielestäni ihana myös pojilla. Niin ja minulla itsellä :D

Toki vastasyntynyttä ei ihan näihin kaikkii vaatteisiin tässä voi pukea, mutta saa niistä silti vähän ideaa. 

Ehkä sitten enemmän vauvaan liittyviä juttuja tiedossa loppukuusta - mahtaako ne kiinnostaa sielä ruudun toisella puolen?

Nyt parkkeeraan itseni takaisin pötköttelemään. Onneksi tajuttiin hakea varastosta meidän pieni pöytätuuletin. Jospa ensi yönä saisin hiukan paremmin nukuttuakin... Sara x

12 comments:

 1. Hei vauvajututhan on aina ihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lisää tulee ihan varmasti siis :)

   Delete
 2. Ihania vauvajuttuja! Juu,tuo keltainen on aina vaan ihanaa!! Pomp de luxin sneekpeekissä näkyi yks ihana keltaraitainen neuletakki,joka olis ainakin tänne pakkosaada!! Niissä vaan taitaa koot olla liian isoja teille vielä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin vilkuilin niitä Pompin juttuja tämän keltaisen toivossa, mutta harmi vaan ne koot on vasta sitten isommille. No kyllä mä vähän jotain keltaista löysin Zarasta ja Po.pilta :) Hei ja sähän voit sit myydä sen neuletakin mulle, kun se jää teidän tytöille pieneksi ;)

   Delete
 3. Suloisia vaatteita ♥ Mua ainaskin kiinnostaa vauvajutut nyt ja aina :) Hirvee vauvakuume tulee katsellessa pikkuruisia vatteita. Sniif.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisitteko te nyt realisoida sen vauvakuumeen, kun olisi niin kiva odotella kolmosia samaan aikaan :D Vaikka eipä tätä odotusta enää ole jäljellä kun parisen kuukautta, hui!

   Delete
 4. Pomp de luxilla on leijonankeltaista syksyksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu tämän itseasiassa muistinkin heti, kun olin tämän jutun kirjoittanut. Olen itseasiassa menossa kotikutsuille loppukuussa ja pääsen niitä oikeastikkin sitten hypistelemään :)

   Delete
 5. Joo, vauvajutut on aina jees :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, hyvä :) Voin sitten hyvällä omatunnolla kirjoitella :)

   Delete