26.8.13

POMP DE LUX-KUTSUILLA.


Minut oli täksi iltapäiväksi kutsuttu ystävättäreni luokse Pomp de lux-vaatekutsuille.
Oli tosi kiva päästä vähän ilman lapsia liikenteeseen ja tietysti kauniiden vaateiden hypistely on aina mukavaa.

Pomp on minulle entuudestaan aika tuntematon merkki, vaikkakin tosi joissain seuraamissani blogeissa olen niihin törmäänyt. En ole oikeastaan aikaisemmin niihin juuri kiinnittänyt huomiota, sillä olen luullut merkiltä löytyvän vain tyttöjen juttuja.
Heh, hieman väärässä olin - esittelijällä oli kokonaista kaksi rekillistä poikien vaatteita ja toiset kaksi rekillistä tyttöjen juttuja. Lisäksi löytyi asusteita ja toppapukuja - vau!

Aikamoisen laaja mallisto etten sanoisi ja jossain kohdin esittelyä tuli jopa vaikea hahmottaa mitä kaikkea oli nähnytkään!

Ihailtavan hyvin meidän ystävämme Nina, kuka juuri aloitti myyntiesittelijänä täällä pääkaupunkiseudulla, handlasi homman ja osasi valita kauniita settejä meille esiteltäväksi.


Kaikki vaatteet - ihan peruspaitoja lukuunottamatta - tuntuivat olevan todella isoa kokoa. Melkein siis kokoa pienempää, kun normaalisti ottaisi, kehotettiin valitsemaan.

Tyttöjen puolella oli useampi söpö juttu, mitkä varmasti kotiuttaisin vauvalle, mutta ihan vielä en taida yli vuoden päähän vaatteita jemmailemaan (tai no on mulla muutama pikkujuttu kyllä jo laatikossa odottelemassa...). Poikien vaatteissa löytyi tosi nättejä värejä, mutta leikkauksiltaan ja stailaukseltaan ne ei ehkä olleet ihan täysin minun makuuni.

Jotain silti minäkin tilasin Fionnille, keneltä alkaa juuri tämän hetkisen koon hihat ja lahkeet jäämään nafteiksi. Otin kaksi tuollaista ihan perus vaarinpaitaa. Viininpunaisena ja tumman harmaana. Näiden laatua ystävättäreni, kenen luona kutsut olivat, kehui erittäin hyväksi ja näytti saman materiaalin paidan aikaisemmalta kaudelta, mikä todellakin näytti melkein uudelta monenmonen pesun ja käytön jälkeen.

Lisäksi tilasin tuon vaaleamman neuletakin, missä Fionnille näytti sopivimmalta koko 98, vaikka normaalisti hän siis jo käyttää ainakin 104cm vaatteita. Neuletakki oli muistaakseni 80%puuvillaa ja 20%villaa ja vaikutti ihanan paksulta ja pehmoiselta. Tyttöjen puolen neulejutut olivat kyllä valitettavasti monetkin akryyliä :/ Toisaalta sitten alusvaatepuolella oli ainakin ihanasti hyödynnetty ihan luomupuuvillaa.

Kivoja uusia tuttavuuksia kerrassaan ja jos tarve olisi ollut, olisin varmaan voinut muutaman muunkin ihan peruspaidan tuolta kotiuttaa. (pikkutytöille oli aivan ihana harmaa palmikkoneuletakki, mitä jäin kaiholla miettimään...)

Ninalta voi siis varata vielä kutsuja tälle kaudelle. Syyskuun puoliväliin löytyy vain aamupäivisin aikoja, mutta siitä eteenpäin on kuulemma vielä ilta-aikojakin hyvin tarjolla. Ninan sposti on nsar@pompdelux.com eli sieltä voi tiedustella esittelyitä :)

Olinkohan mä nyt ainut kenelle nää Pompit oli ihan uusi juttu? Oletteko te pitäneet itse vaatekutsuja?
Mullahan oli viime syksynä ne Blingo-kemut ja voisin toki uudelleenkin vaatekutsut järjestää. Hauska tapa treffata kavereita ja samalla tutustua laadukkaisiin lastenvaatteisiin. Tosin kukkarolle kenties hiukan petollista...

16 comments:

  1. Ai sä pääsit jo kutsuille heti tuoreeltaan :) Minulla on vasta tulevana sunnuntaina ja odotan kyllä taas sekä tyttöjen, että poikien juttuja!

    En hirveästi ole netistä nyt katsonut, kun aina ne on kivempia livenä.. Ja hurjan paljon niitä onkin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu pääsin :) Nämä oli tosiaan Ninan ihkaekat kutsut ja oli tosi kiva olla mukana. Mä luulen, että ehkä sitten vuoden päästä viimeistään mä innostuin kaikista noista kauniista mekoista ja hameista entistä enemmän ;)

      Delete
  2. Jep miä kävin tänään avoimilla ovilla ja tilasin sen raitaneuletakin kaltaisena molemmille!! Ei pitänyt kyllä kuin toiselle sitä keltaista mutta ei voinut muuta... ;) ja I:lle tilasin myöskin sen ihanan yökkärihaalarin vaaleanpunaisena,oli niin söpö! Niin,siis mulle on nämä aikas tuttuja jo edelliseltä kaudelta. Pidin kutsutkin viime keväänä ja nytkin vähän sovun jo kutsuja tälle syksylle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mut kuule pidä mut mielessä sit kun se pienempi neuletakki jää teille pienelsi :D pojille oli kanssa tosi nätit raidalliset kokoyökkärit, joita jäin vähän tolle pienemmälle miettimään. Ehkä sitten, jos niitä jää alennusmyynteihin...

      Delete
  3. Itsellänikin on kutsut lauantaina meillä (hullu mikä hullu kun järkkään näillä rv:llä kotikutsuja). :)
    Näistä en vauvalle myöskään itse rupea vuoden päähän jemmaan mitään ostamaan, Pinja näistä tulee kuitenkin jotain saamaan kun neiti on kasvatellut jalkoja kesän aikana vaikka kuinka, nämä ovat vaan vähän liian "hienoja" vaatteita arkeen tuolle rämäpäälle, meillä ei Pinja osaa käyttää mitään neulemekkoja tai neuletakkeja päiväkodissa mutta nuo alusvaatepuolen luomupuuvillaiset yöasut ovat aivan loistavia, meillä on niitä jo kaksi edellisistä mallistoista ja nyt mietin hamstraisinko jopa kaksi yökkäriä tästä mallistosta. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No oot hullu :D musta ei enää edes nyt rv33 olisi miksikään järjestelijäksi :D

      Ne luomupuuvillaiset yökkärit oli tosiaan ihanan pehmoisia ja samoin noi ribbineulospaidat. Loistavia juhlamekkojahan sieltä löytyi myöskin, mutta tosiaan eipä niille varmaankaan kovasti käyttöä löydy.

      Delete
  4. Meillä on pari pdl:n mekkoa, jotka olen ostanut käytettyinä. Koskaan en ole nettikaupasta tilannut heidän vaatteitaan enkä päässyt myöskään kutsuille. Tykkään paljon pdl:in vaatteiden ulkonäöstä, mutta yleensä ostan kaikki vaatteet lapsille hennsiltä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle tuli myös mieleen, että nyt on tämänkin merkin juttuja 'helpompi' metsästää käytettynä, kun vähän on jotain hajua minkämoisia ovat luonnossa.

      Meilläkin on tosi paljon H&m:n vaateita, farkkuja, verkkareita, pitkähihaisia jne. Niiden hintalaatusuhde on musta tosi kohdillaan!

      Delete
  5. Mä haluun tollaset kutsut ja Nina ota yhteyttä!!!!!!etten mä unohda;)

    ReplyDelete
  6. Mä en tiedä ehtiikö Nina näitä kommentteja eli kannattaa varmaan itse olla yhteydessä häneen päin :)

    ReplyDelete
  7. Pomp on mullekin yhtä käytettynä ostettua vaarinpaitaa lukuunottamatta ihan vieras merkki. Miellän sen kans tyllihame-merkiksi, ja en ole kokenut omakseni. Mutta lastenvaatekutsut ois kyllä kiva järjestää :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. No juu ehkäpä tuon takia muhun upposivatkin ne kaikista simppeleimmät jutut :) Olen vähän allerginen ruseteille, aplikaatioille, perhosille jne. Poikien jutut taas noita muutamaa lukuunottamatta olivat ehkä vähän lian preppy tyylisiä. Tykkään vähän rosoisemmasta menosta, vaikka sitten taas värimaailma poikienvaatteissa upposikin.

      Meandi ei miellytä minua yhtään, mutta ne sieltä Blingoista voi löytyä tosi helmiä juttuja. Mä ostin itselle sieltä mun kemuista sellaisen valtavan ison trikoohuivin ja se on aivan ihana ja paljon saanut käyttöä. Pysynyt hurjan hyvänä myöskin :)

      Delete
  8. mulle on kansa tuo Pomp ihan uusi merkki. Kävin heidän nettikatalogia selailemassa ja voi vitsit mitä ihanuuksia :D Voi kun joku täällä meidän suunnalla järjestäisi kemut. Oisin heti messissä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sun täytyy ottaa selvää onko sielä jälleenmyyjiä ja järjestää itse kutsut :)

      Delete
  9. En oo kyllä minäkään aikaisemmin kuullut kyseisestä merkistä ja ainakin kuvista päätellen ei ole ihan meidän tyylistä.. Mutta nuo alimman kuvan reunimmaiset paidat on jotenkin hauskat ja ne voisin kyllä haluta bimboille. :---)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo nuo neuletakit oli jotenkin ihan oman tyylisensä ja sellaiset Nojalaiskalastajatyyppiset. Heti mietin, että menee kivasti monien erilaisten vaatteiden kanssa, mitä meiltä löytyy. Vitsit kun vaan osaisi itse kutoa tuollaista kuvioneulosta...

      Delete