19.6.14

LÄMPÖAALLON JÄLKEEN.

Karibi... eikun Irlannissa!
AHH MITKÄ KESÄSÄÄT MEITÄ TÄÄLLÄ HELLIKÄÄN KULUNEELLA VIIKOLLA! Mutta ei huolta - nyt on taas pilvistä ja +17astetta ;) Ei ole taasen tullut koneella istuttua, sillä kun kuvia katsotte, ymmärräte varmaan meidän lähinnä viihtyneen ulkosalla. Uusi kotiosoite osui kyllä vallan nappiin, kun vartin ja lyhyemmänkin ajomatkan päässä on tämänmoisia rantoja...
jellyfish eli meduusa
Asuttuani Australiassa ja Portugalissa, osasin vain haaveilla joku päivä taas asuvani aivan biitsien läheisyydessä. Kesätyttö minussa aika kaipaa meren rannalle ja rantahiekkaa varpaiden väliin, mutta toisaalta pidän hurjasti myös vuodenaikojen vaihtelusta ja esim. Portugalissa aloin haaveilla villapaitakeleistä syyskuussa, kun sitä kesää oli jatkunut jo puoli vuotta. Täällä tunnen valtavaa onnellisuutta siitä, että saan oikeastaan parhaimmillaan molemmat.
taustalla vieläkin isompi ranta

vesi kuin vesivärimaalaus 
pienen ensimmäiset Atlantin tyrskyt
 Meidän lapsista on kuoriutunut jo varsinaisia beach babyja ja kaikki on rannalla vain paremmin. Olen ihan yllättynyt myös miten fiksusti pojat osasivat rannalla olla ja vaikka heitä tietysti täytyy taukoamatta seurata touhuissaa, kumpikaan ei ole edes yrittänyt mitään kaheleja temppuaja. Ovat kai hekin tajuneet, että mahtavan valtameren kanssa ei temppuilla.
todella idyllistä illallista rannalla.

kunnes lapsukaiset rupesivat syömään hiekkaisilla sormillaan ja
tarjolla olikin salaattia hiekanjyväsillä höystettynä. oh well...
 Kotiutuminen on nyt paljon paremmin 'hallinnassa' ja paikka alkaa jo tuntua omalta. Kävimme eilen Fionnin koulussa tutustumistilaisuudessa ja siitä kirjoittelen ihan pian teille oman postauksensa. Tänään meille tulee kylään suomalaisia kavereita ja se on super kivaa :)
ei mikään hullumpi viimeinen leposija tuola rinteellä...
the Twelve Bens
 Täällä tuntee olonsa aika todella kaukaiseksi Suomesta ja on tosi kiva, että ympäriltä löytyy muutamia maanmiehiä, keiden kanssa jutella suomeksi. Silti koti-ikävää Suomeen en sen kummemmin ole tuntenut, vaan tämän kuvan kauniin Connemaran kanssa taitaa olla oikein hullaannuttava honeymoon-vaihe käynnissä :D

Ensi viikolla saamme äitini tänne kylään ja juhlimme kolmekymppisiäni (!) ja sitten tulee kivat kaverit kyläilemääm meille. Liamilla alkaa pian töissä oikein superhyper kiireet eli kiva, että meille muille löytyy tekemistä ja seuraa.
4 minuutin päässä meiltä...
Meillä on nyt mietinnässä satsaus tv:n sijaan kunnon pöytätietokoneeseen. Se helpottaisi näitä kirjoitushommia ja kuvankäsittelyä aika lailla. Tai siis näitä en jaksanut nyt edes käsitellä tai pienentää eli toivottavasti avautuvat, vaikka ovat isoja tiedostoja. Mietinnässä on myös blogin siirtämineen Wordpressiin, onko kenelläkään kanssabloggarilla kokemuksia siitä pohjasta? Meidän yhteistyö Bloggerin kanssa on nyt jo iät ja ajat ollut aika kuoppaista mielummin bloggailisin hyvillä mielin niin ettei tarvitse miettiä mitään tekniikkahommeleita. En tiedä johtuuko ongelmat tosin tästä vuonna 2008 ostetusta läppäristä, mihin ei edes saa ladattua enää uusimpia nettiselain päivityksiä.

Mut juu, nyt rupean siivoilemaan iltapäivän vierailijoita varten. Kuullaan taas! Sara x

14 comments:

 1. Ah, kuinka kaunista! Ei ole ihme, että honeymoon uuden kotipaikan kanssa on meneillään. :) Uskon, että honeymoon jatkuu noiden maisemien kanssa vielä pitkään. :) Niin upeaa on. :) Hellivät helteet on täällä vain toiveissa, niin hurjan kylmää ja sateista on ollut viime aikoina...

  Kiva kuulla, että Suomi-vieraita on tulossa kyläilemään. Nauttikaa elostanne ja toistenne seurasta!

  PS. Innolla kuulen lisää noita koulujuttuja. Olin aikoinaan Yorkshiren alueella minivaihdossa ja siihen liittyen tutustuimme opintoihin kuuluen myös paikalliseen kouluun. Se oli jollain tapaa hyvin erilaista, vaikka paljon samoja juttuja olikin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin uskon - jokaisen kulman takana on uusi kaunis näkymä <3

   Mä ainakin nyt ensireaktiona olin sitä mieltä, että ihan kiva ekaluokka Fionnilla tiedossa, mutta klirjoittelen siitä sitten aivan oman postinsa :)

   Delete
 2. Voihan honeymoon!
  Kyllä noita kuvia katsellessa tulee ikävä Manlyn rannoille (Sydneyyn) asumaan. Voih.
  Ihana että saatte vieraita, ja ihan huippua kun on muita suomalaisia lähettyvillä!
  Aurinkoisia päiviä, meillä täällä melko samat kelit Oulun suunnilla entä teillä Irlannissa ;) (aurinkoa, tuulta ja reilut 10astetta lämmintä, kesä..)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis hetkine! Mulla oli mennyt aivan ohi, että säkin olit Austraaliassa?! Many on aivan super ihana paikka. Mulla on välillä aivan järkyttävä ikävä Austraaliaan.

   Delete
 3. Ihan mahtavat maisemat teillä siellä!

  ReplyDelete
 4. Aivan huikeat maisemat teillä siellä ja oi mitä hiekkarantoja! Hieman kateellinen:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä ole kateellinen! Suomessakin on niin tavattoman kaunista <3

   Delete
 5. Ja maisemat vain senkuin paranevat.. Aivan ihanat rannat ja miten ihanan kirkas vesi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olin myös aivan yllättynyt tuosta veden kirkkaudesta. Täällä kaiketi on yhdet puhtaimmista Atlantin rannoista.

   Delete
 6. Samannakoista maisemaa kuin taalla West Corkissakin! :)
  Taalla muuten helle on vaan jatkunut-ja jatkuu...! Nautitaan niin kauan kuin sita jatkuu-kylla me viela sadetta myrskyakin taas saadaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kaunista! miedän pitäisikin reissata sinne Corkiin sukulaisiin jossain vaiheessa talvea ehkä :) Meillä on nyt pikkusen vilpoisempaa ja puolipilvisempää. ensi viikoksi vissiin luvattiin taas sadetta...

   Delete
 7. Upeat upeat rannat ja maisemat, ja vesikin näyttää kirkkaalta! Ihana kuulla että kotituminen sujuu mukavasti. :)

  ReplyDelete
 8. Löysinpäs uuden blogin kesäluettavaksi :)

  ReplyDelete