2.6.14

KUULUMISIA.

SORRY! Hiljaiseloa olen joutunut blogin puolella pitämään. Netin saaminen tähän talouteen ollut hiukkasen vaikeuksien takana ja olen edelleen kännykän varassa. 

Ja on tässä toki muutenkin kiirettä pitänyt. Vauhtia ja vaaratilanteita. Elsi oppi seisomaan tukea vasten ja kiipeämään portaat. Tietenkin ilman, että osaa laskeutua alas. Ja hänellä oli myös loppuviikosta vauvarokko, mikä oli kyllä taas aivan kamala kokemus.

Isäni lähti tänään täältä kohti Suomea ja nyt alkaa siis todellinen 'selviytyminen'. Täällä on niin kovin kaunista ja ihanaa, mutta toki kaipaan perhettäni kovasti. Ja tämä on meille kaikille niin uutta arkea. Vasta minäkin opettelen rutiineja ihan kodinhoidon suhteen. Onhan meillä nyt neliöitäkin tuplamäärä, ei tiskikonetta ja pyykinpesukonekkin on erillisessä pienessä ulkorakennuksessa. Todellinen housewife siis olen ;) 

Liamilla on nyt kesäsesongin aikaan jopa 70 viikkotuntia töitä eli aikalailla itsekseni pyörittelen tätä taloutta, mutta nyt hänellä on onneksi pari päivää vapaata tulossa. Ja äitini tosiaan tulee loppukiusta kylään ja yhdet kaverit lapsineen heinäkuussa, mikä on aivan erityisen huippua :)

Että sellaisia pikakuulumisia meiltä taasen ja palailen sitten toivottavasti pian vähän vakituisemmin :) Sara xxx

10 comments:

 1. Voi miten suloinen kuva pikkuisesta :) Kyllähän se aikansa ottaa, että kaikki on kunnossa muuton jälkeen.
  Ihanaa, että saat vieraita kotimaasta niin pian. Onko meri miten lähellä teidän kotianne?
  Täällä sisämaassa sitä saa vain haaveilla meren tuoksusta. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lähin merenrantaviiva on tuossa mäen takana ihan parinsadan metrin päässä :) ja toisella puolella saman matkan päässä on järvi. Tai se on sellainen suolajärvi, mikä on joskus ollut osa merta. Täällä on siis tooodella korkea ilmankosteus ja merivesi tuoksuu kaikkialla :) hurjaa vaan, että tuosta rannasta seuraava stoppi on sitten pohjois-amerikka!

   Delete
  2. Siis kiinnostaa-missapain te olette? Me asutaan taalla lounais-Irlannissa Atlantin rannalla Corkin kuningaskunnassa Dunmanus Bayn ja Bantry Bayn maisemissa. On tosiaan valilla jannaa kun merenrannalla oikein pysahtyy ajattelemaan(ei enaa niin paljoa kun on taalla 11 vuotta asunut), etta Amerikka seuraava pysakki-niin varmaan tunsivat ne Titanicin matkustajatkin aikoinaan. Meri on voimakas-ja armoton myos. Odotappa talvea, ja Atlantin myrskyja! Viime talvena olikin ihan hirveaa-mutta Irlannissa(etenkin taalla maaseudulla)naapuria autetaan aina, ei sita muuten selviaisikaan.
   Mari

   Delete
  3. Moikka Mari, me ollaan täällä Connemarassa :) täälläkin oli kuulemma tämä kevät-talvi todella myrskyisä ja esim. kylän leikkipuisto meni käyttökelvottomaksi tulvavesien takia. Ensi talvena tiedän sitten varmaan itsekkin puhua minkälaista oli, hui!

   Delete
 2. Instasta olenkin teidän kuulumisia katsellut ja ihanaan paikkaan kyllä muutitte, kovasti odottelen kotijuttuja kun osaat niin hyvin sisustaa. :)
  Voi Elsi onpa hänellä kiire liikkeelle, Isla vasta ryömii, kovasti harjoittelee konttausasentoa mutta paremmin liikkuu eteenpäin ryömimällä ja hyvin liikkuukin, tänäänkin olen neidin nostellut varmaan seitsemisen kertaa pois kissan hiekkalaatikolta ropeltamasta hiekkaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun on jotenkin niin vaikea uskoa, että nää tytöt on tällä viikolla jo 8kk! Vauvavuosi alkaa hurjaa tahtia olla lopuillaan :/ Elsi tosiaan on aikamoinen vauhtimötkylä ja samaten eilen rannalla maisteli hiekkaa minkä kerkesi :d ja merilevää. Kiinteitä meillä menee ihan tosi hitsusti ja enemmänkin saisi kyllä mennä.

   Kotijuttuja toivottavasti pääsen kirjoittelemaan pian, kun tänään tulee Ikeasta meille kuormassa se uusi sänky ja muuta tarvittavaa :)

   Delete
 3. Kun joskus totutuista mukavuuksista joutuu tinkimään tai luopumaan ajattelen isomummeja ja ukkeja alkeellisissa oloissa ja vanhaa aikaa..tulee taas fiilis että kyllähän tästä selviää kun ennenkin on selvitty:) Elsi on aivan ihastuttava tyllerö<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu kyllä me mun isän kanssa puhuttiinkin mun mummasta, kuka hoisi talon, lehmät ja kahdeksan lasta itseksensä. Ei paljoa ehtinyt istumaan ja sama fiilis vähän mullakin. Mutta kyllä tämä tästä, kun uudet rutiinit muuttuvat arjeksi :)

   Delete
 4. En malta odottaa, että pääset kunnolla kuvailemaan, Instagram-kuvat ovat olleet niiiiiin herkullisia. Täällä meillä naperot on kateellisia, kun teidän lasten naapurissa on Late Lammas (kavereineen). ;)

  Ihanaa oloa sinne teille ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen vähän pettynyt, kun nuo meidän muksut ei noista lampaista juuri perusta. Mä toki mielelläni seurailen heidän menoaan päivän mittaan ja tien toisella puolella laiduntaa valkeita hevosia, mitä tykkään moikkailla myöskin :D

   Delete