21.5.14

MIKÄ SÄNKY?!

NYT MÄ TAIDAN TARVITA VÄHÄN TEIDÄN APUA: Mun pitäisi päättää meille uusi sänky. Se tulee Ikeasta ja päätös tulisi tehdä huomiseen perjantaihin mennessä, sillä meidän täytyy vielä lentokentältä ajaa suoraan Iksuun tekemään tilaus kaikesta, mitä me sielä toisella puolella saarta oikein tarvitaan. Olin aivan jo päättänyt, että Nordli-sänky meille tulee, mutta nyt mietin kävisikös tuo Hemnes sittenkin paremmin kodin tyyliin?
Hemnes 
Nordli
Tämä ei ole välttämättä sellainen loppuelämänsänky, vaan päätyy mahdollisesti jossain vaiheessa vierashuoneeseen. Kumpikaan ei ole täysin just sitä mitä haluaisin (eli siis sen mun ihanan rautasängyn takaisin :'''( ), mutta tarpeeksi kivoja kuiteskin. Mitäs mieltä olette?Tässä vielä muistinvirkistykseksi se makuuhuone, mihin sänky tulee. Runkopatjat joutavat poies ja samoin yöpöydät ja valaisin. Sängyn oikealla puolella on vielä runsaasti tilaa, lattia alkuperäinen lautalattia ja oviin tulossa posliiniset nupit.

Voi olla etten ehdi nyt ennen lähtöä enää bloggailla. Pakkaamista on vielä yllinkyllin, vaikka kaikki 5 matkalaukkua painaa jo 20 kiloa. Oh dear. Eli pakkauksen lisäksi tiedossa karsimista myöskin. Viikonloppuna anoppilassa on kyllä netti eli sieltä taidan sitten huikata kuulumisia :) Kovin on raskasta tämä omalle perheille heippojen sanominen. Sydän aivan särkyy... En osaa siitä sen paremmin sanoa ja tietysti asia tuntuukin kovin henkilökohtaiselta. Aivan ihana viimeinen viikko meillä on täällä kyllä ollut. Hassua kyllä, olen ehtinyt treffata paria sellaista huippua uudehkoa kaveria, keiden kanssa harmittaa oikein megasuperpaljon, että jutut jää vähän kesken. Kiitos Heidi ja Siina siis seurasta ja mä änkeän teille kylään seuraavalla Suomireissulla ;)

Jep, nyt rupean tahkoamaan loppua Ikea-ostoslistaa ja toivon teiltä hyvää päätöstä tuon sängyn suhteen! Sara xxx

12 comments:

 1. Nordli miellyttäis silmää enempi, mut hemnes sopii asuntoon paremmin. Mä ottaisin siis sen. Ja sit joskus tuo Nordli omaksi ja hemnes vieraille ;)
  Tsemppiä heippoihin, karsimiseen ja matkaan lasten kans!

  ReplyDelete
 2. Olen samaa mieltä ylemmän kanssa eli vaikka Nordli ois ehkä muuten lemppari, niin Hemnes sopii paremmin uuteen kotiinne :)

  ReplyDelete
 3. Ottaisin Nordlin mieluummin itselleni.
  Me ollaan mieheni kanssa molemmat pitkiä ja mua ahdistaisi ajatus päädystä! :) Jalkojen pitää päästä roikkumaan laidan yli, hih. :)
  Ei Ikean rautasänky sitten tule kyseeseen?

  ReplyDelete
 4. Hemnes sopii mun mielestä paremmin tuonne uuteen kotiinne, maalaismaisemaan. :)

  Uskon, että heippojen sanominen on ihan kauhean raskasta ja tosi henkilökohtaista, jota ei niin helposti saa sanoiksi puettuakaan. (Mäkin täällä nieleskelen, kun ajattelen teidän tunnelmianne.) Vaikka innolla lähtee ja järjellä asiaa kuinka ajattelisi, on sydäntä vaikea niin vain käskyttää. Sydämesi kun on rakkautta pullollaan kahteen eri suuntaan. Mutta senhän voisi kääntää positiiviseksi ajatukseksikin - on ihanaa, kun rakkaita on niin paljon ja monessa eri kulttuurissa. Ja suuri kaipaushan on merkki suuresta rakkaudesta. <3 Onneksi lentomatka Irlannin ja Suomen välillä on aika lyhyt, joten se ei ole iso este tapaamisille.

  Pian olette oman perheenne kanssa yhdessä ja se varmaan helpottaa haikeuttaa jollain tapaa. Ja varmaan sekin, että olette miehenne kanssa molemmat asuneet eri maassa kuin lapsuudenperheenne auttaa asiaa - on helpompi ymmärtää toisen tunneskaalaa.

  Hirmuisesti tsempityksiä loppupakkailuihin, hyvästien jättämiseen ja itse matkaan - tästä alkaa jälleen uusi upea vaihe elämässänne. :) Olette ajatuksissani ja vaikkei koskaan livenä ole tavattukaan, tiedän, että sinunlaistasi ystävää tulisi hirmuinen ikävä. Ihanaa, kun nykyään on kaikenmaailman virtuaaliset yhteydenpitovälineet, ettei kirjekyyhkyä tarvitse odotella. ;)

  Hyvin kaikki menee! Huimaa, seuraavan kerran taidamme lukea kuulumisianne Irlannin maalta! :)

  Hertta <3

  ReplyDelete
 5. Hemnes hemnes :)) sopii kotiin ja lemppari muutenki;)

  ReplyDelete
 6. Voi olla että Hemnes sopii tyylillisesti paremmin uuteen kotiinne, mutta itse päätyisin kuitenkin Nordlin koska tykkään että jalkapäätyä ei ole vaan se on avoin. Ja nordli on ehkä "ilmavampi" (en keksi mitään fiksua sanaa...).
  Ihanaa matkaa teille uuteen kotiin! Jään innolla odottelemaan kuulumisia. :)

  ReplyDelete
 7. Nordli on munkin mielestä "käytännöllisempi" kun siinä ei ole jalkopäässä päätyä.
  Mukavaa matkaa uuteen kotiin:)  ReplyDelete
 8. Hemnesin kannalla olisin. Toivottavasti matka uuteen kotiin sujuu oikein hyvin! Tuo hyvastien sanominen on kylla sydanta riipaisevaa...

  ReplyDelete
 9. mä ottaisin nordlin. Avoin pääty jättää vähän enemmän mahdollisuuksia petauksen kannalta!

  Tsemppiä hyvästien jättämiseen!!! Eihän ne onneksi ole lopulliset!!!

  ReplyDelete
 10. Sängyistä en osaa sanoa, mutta rutkasti tsemppiä ja onnellista aloitusta uudessa kodissa<3 :)

  ReplyDelete
 11. Hei te kaikki ihanat. teen nyt vähän epätyypiullisesti ja vastaan teille kollektiivisesti tässä, kun meinaa tosiaan aika huveta käsistä ja tässä vielä 22:30 yritän järkkäillä huomista varten.

  Olette aivan supereita ja kiitos tuhannesti, kun jaksatte kommentoida. Mä pähkäilin tuota sänkyä koko päivän ja olin jo kääntymässä Nordliin, kunnes päätin kysyä siipalta ja hän oli sitä mieltä, että ehdottomasti Hemnes. Eli se kai sitten nyt tulee :))

  ReplyDelete
 12. Olipa ihana huomata tuon instan kautta tuoreita kuulumisianne. Leppoisaa kotiutumisaikaa teille, nauttikaa! :) Mukavaa viikkoa teille toivottelee Hertta. <3

  ReplyDelete