26.5.14

ALL IS WELL.

TÄÄLLÄ SITÄ NYT SITTEN OLLAAN. Uudessa kodissa. Wifita ei vielä ole, mutta prepaid-kännykkäliittymään kuuluu rajaton 3g ei nyt siis pikaisesti kuulumisia luurista.

Matkapäivä tänne sujui suhteellisen mukavasti, vaikka oli tosi väsyttävä. Lapset käyttäytyivät mitä loistavimmin ja aivan ihanat ihmiset auttoivat meitä kaikkien käsimatkatavaroitten kera. Pari päivää vietettiin anoppilassa ja sitten ajettiin tänään iltapäivällä tänne uuteen kotiin. 

Maisemat ovat sanoinkuvaamattomat. Toivon saavani kameralle edes jotenkin taltioitua tämän kauneuden. Uusi koti on ihana ja varsinkin tämä keittiön ikkunaan paistava ilta-aurinko. 

Palailen taas pian kuulumisin, mutta nyt täytyy ruveta nukkumaan, että huomenna jaksan siivoilla ja taistella hämähäkin seittejä vastaan :D ja tietysti tutustua uuteen kotikylään. Sara xxx

24 comments:

 1. Mukava kuulla,että matka sujui hyvin.Kuvia uudesta kodista odotellessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heti, kun saadaan kunnon netti, laitan jotain kotikuvia. Vaikka on tässä kyllä siivoamista ja laittamista, huh huh!

   Delete
 2. Kaikkea hyvää teille meiltä!

  ReplyDelete
 3. Oi, te olette siellä jo! On varmasti ihanaa olla koko perheellä koossa ja päästä aloittamaan elämää uudessa kodissa :) Paljon onnea ja iloa uuteen elämäntilanteeseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia. Perhe on koossa ja pojat tietty uhmaa uudessa tilanteessa, kuinkas ollakkaan ja äiti yrittää hikihatussa siivota ja sisustaa, mutta kyllä tästä kaikesta hyvä tulee ;)

   Delete
 4. Innolla odottelen päivityksiä sieltä uudesta kodista ja kotimaasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kumpa pian tosiaan saataisiin se netti, niin olisi helpompi bloggailla! Kyllä mä silti yritän kännykästäkin kirjoitella :)

   Delete
 5. Kuumeisesti kuulumisia ja kuvia odotellessa! :)

  ReplyDelete
 6. Tää on niinku kattois jotain ihanaa elokuvaa! Paitsi että te ootte oikeita ihmisiä ettekä kenenkään mielen tuotoksia. Ig:ssa ne kuvat on ihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustakin tuntuu vähän epätodelliselta, että tämä nyt on oikeasti meidän kotipaikka! Pitää vähän nipistää itseä :D

   Delete
 7. Ihanaa kuulla ja nähdä, että teillä on kaikki siellä hyvin ja kotiutumisprosessi on alkanut. :) Kauniita kuvia tuolla instassakin, kuin tuo tämän postauksen kuvakin. Mukavia päiviä teille! :)
  Hertta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä kännykkäkuvat eivät yhtään tee oikeutta tälle kauneudelle! Täällä on aivan upeaa :) kotiutuminen varmasti toki kestää aikansa, mutta pikkuhiljaa ;)

   Delete
 8. Voi, paljon onnea uuteen kotiin ja sinne uuteen alkuun! Ihanalta tosiaan näyttää :)

  ReplyDelete
 9. Tervetuloa Irlantiin! On taas ilmoja pidellyt....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) täällä ainakin on ainakin ollut sateetonta viimepäivät ja jopa lämmintä :) hyvä ajoitus!

   Delete
 10. Kaikkea hyvää isoon elämänmuutokseen! Oot kyllä rohkea nainen ja teidän perhe vaikuttaa tosi ihanalta :) tää sun blogi on ihan mun lemppari :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiitos! Tosi kauniisti sanottu <3

   Delete
 11. Aivan hurjan paljon onnea uuteen kotiin!
  Ihanaa että matka sujui hyvin ja nyt vihdoin pääsette tutustumaan uuteen asuin ympäristöönne. Kuvia ja kuulumisia innolla ja jännittyneenä odottaen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsit, kun pääsisin jo koneella kirjoittelemaan - olisi nimittäin jo aivan mielettömiä kuvia tänne laittaa! Kuulumisia yritän näpytellä jo aikaisemmin :)

   Delete
 12. Uuden kotikylän kuulumisia odotellessa! Kivaa nähdä miten kodista kehkeytyy teidän näköinen ja muuttuuko arki mitenkään maanvaihdoksen myötä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pikkuhiljaa olen saanut tavaraa paikoilleensa ja koti alkaa tuntua kodilta. Arki on vielä ihan kysymysmerkki, mutta eiköhän tämä tästä ;)

   Delete