10.2.13

TIME FLIES WHEN HAVING FUN.HEI HEI HEI VAAN!

Voi kauhistus miten hunnigolle tämä blogi onkaan tällä viikolla jäänyt!
En suoraan sanoen ole edes läppäriä avannut kertaakaan.
Kännykällä jonkun verran joitakin blogeja silmäillyt,
mutta muuten on ollut varsin offline omien standardieni mukaan :)

Viikko ollaan nyt totuteltu eloon tällä meidän kommuunissa ja ollaan kyllä kaikki toistaiseksi viihdytty vallan mainiosti. Pojat varsinkin selkeästi nauttivat kaikesta huomiosta. Varsinkin nyt kun miekkosen nilkka sitten nyrjähti niin pahasti, että hän on ollut sairaslomalla keppeineen koko tämän ajan.

On ollut kiva vuorotella ruoanlaitossa, vaipan vaihdossa, poikien syöttämisessä, aamuheröilyiden kanssa, pyykkien ripustamisessa... :D

Ja vanhempani olivat kovin mielissään, kun tein perjantaina oikein kunnon suursiivouksetkin :)


Hiukan jänskää tämä bloggailukin, kun ei ole omassa kodissa kuvaamassa ja toisaalta en sitten oikein kovasti toisten kotiakaan tohtisi "esitellä". Kai tämä tästä jonkinmoiseksi muodostuu tänä aikana :)

***

Sen verran vielä, että tämä posti sisältää hiukan tuotesijoittelua ;) 
Saimme nimittäin tuon F:n mustan eBBe-paidan Riikan ebbekaupasta testaukseen joku aika sitten ja se oli vasta nyt ekakertaa päällä. 
Otin kokoa 100cm, mitä muutkin F:n ebbe-paidat ovat ja se sopii hoikalle n. arviolta 98cm-pituiselle melkein kolmivuotiaalle mitä mainioimmin. Odotan jo kovasti, että ebbekauppaan tulee loputkin kevätjutut myyntiin niin tilaan sitten pojille varmaankin yhdellä kertaa ne ihanat Irlanninvihreät pitkähihaiset paidat (mun mieskin haluaa tuollaisen kuulemma) ja vielä toiset raikkat kevätkuosiset paidat samalla kertaa. 
(näihin ostoksiin saatu mieheltä lupa jo joulukuussa, kun ekakerran näin kevään lookbookin hihi :D )

***

Vaikkakin siis koko viikko on ollut vallan hektinen poikien kanssa, on silti ollut aivan älyttömän kivaa ja sääkin on ollut mitä mainioin ulkoilulle ja täytyy sanoa etten kyllä tippaakaan kaipaa meidän hissittömän talon kolmaanteen kerrokseen kapuamista poikien kanssa, että pääsee yhtään mihinkään.
Ihan tuossa jo oven ulkopuolella on pojille jos jonkinmoista lumikasaa, missä temmeltää.

Nyt taidan yrittää saada kasaan tuommoista yhtä haastepostia varten vähän kuvia (joka on jo aivan liian kauan odottanut toteuttamista) ja sitten täytynee ruveta päivällisen laittoon.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

6 comments:

 1. Mukava, etta teilla on siella "evakossa" noin kivasti menee. Lasten kanssa on aina niin paljon helpompaa, mita enemman niitten kaitsijoita loytyy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niin on! mun vanhemmista on kyllä ollut ihan hurjasti apua :)

   Delete
 2. Mä kanssa het mietin, et lapset varmasti nauttii. Niin eri mestasta kun suuremmasta aikuismäärästä! Itseni tunnen sen verran, et mä en kykenis ikinä tuollaiseen ratkaisuun, eli supertsempit teille vanhemmille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. onhan tämä aika tiivistä asumista, mutta onneksi mun vanhemmat meinaavat tässä pitkin aikaa tehdä pieni matkoja sinne tänne, että saadaan itse kukin vähän hengähtää. vaikka tosin heidän viime viikon tallinnanreissulla pojilla ehti kyllä tulla jo mummia ja paappaa kova ikävä.

   Delete
 3. Kiva lueskella teidän evakkokuulumisia :)

  Täällä koetetaan edelleen parantua. On kyllä sitkee flunssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. äh, vieläkin kiepänä :( pikaista paranunemista teille ihanaisille!

   Delete