25.1.15

GALWAY SERIES.

Hauskaa sunnuntaita hei! Sori, että vähän harvakseltaan vieläkin minusta kuuluu. Eilen meillä oli aika pitkä päivä pois kotoa, kun ajelimme tuonne Galway cityyn päiväksi. Meiltä ajelee sinne pikkusen reilun tunnin ja koska tämä meidän kyläpahanen on meille ex-kaupunkilaisille välillä vähän liian pieni, tulee tuolla käytyä about 1-2 kertaa kuukaudessa.

Yleensä me lasten kanssa käydään nelistään ja vain isommassa supermarketissa, Ruohonjuuri-tyylisessä hihhulikaupassa ja sitten hyödynnetään saman ostoskeskuskompleksin leikkimahdollisuudet. Eli lapset saavat 'leikkiä' niissä sellaisissa kolikolla käyvissä autoissa/busseissa/karuselleissa, mitä sielä on tosi paljon. kolikkoja ei edes tarvitse käyttää, kun mielikuvitus laukkaa :) Joskus käymme myös paikallisissa sisäleikkipuistoissa, mutta kolmen lapsen kanssa ne on kyllä aika hintavia reissuja.

Tällä kertaa saatiin daddy mukaan (jee!) ja suunnattiin ostosten jälkeen mielummin ulkosalle. Galway sijaitsee tuollaisessa lahdelmassa ja tämä Salthill-nimisen alueen edustalla avautuva rantabulevardi on todella suosittu ulkoilualuen niin paikallisten, kuin turistienkin keskuudessa.
Ulkona oli ihan vitsin kylmä! Kostean kylmä, mutta niin kaunista. Tällainen harmaa utuinen valo sopii Suomalaisen melankoliseen mieleen :)

When asking a 4-year-old to smile nicely. 



 Galwayssa on yksi iiiiso puute nimittäin sielä on ihan super vähän kivoja kahviloita. Tuola rannan tuntumassa on sentään yksi ihan ok ja tietysti tupaten täynnä. Sieläkin kahvi pahaa, mutta onneksi perhemuffinssit oli herkullisia :) Fast forward muutama vuotta ja Galwayssa voitaisiin meidän mielestä avata Sara&Liam's cafe ;) Oi miten ihanata se olisikin...

Jeps, mutta käytiin vielä vähän leikkimässä leikkipuistossa ennen kun huruteltiin kotiin.

Mäkin kuvittelin olevani liikenteessä ihan ihmismäisen näköisenä.
Rakas siippani on monta ihanaa asiaa, mutta kuvia hän ei kyllä valitettavasti osaa ottaa. Ehkä tämän kerran jälkeen uskon sen vihdoin.

Vai mitä mieltä olette tästä "parhaasta" otoksesta? Saiskos tähän sellaisen itkunauru-hymiön :D
Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin. toivottavasti teilläkin on ollut huippu viikonloppu :) 
Kuullaan pian!

20 comments:

  1. Ihanat kuvat ja mä haluun sinne! KAUNISTA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täällä on todella kaunista ja ehdottomasti hyvä (perhe)lomakohde ;)

      Delete
  2. Galway on ihana kaupunki! On tullut käytyä siellä useampikin kerta. Kivoja kuvia, varsinkin tuo vika :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo Galway on kyllä kiva :) ei yhtään haittaisi muuttaa sinne jossain vaiheessa :)

      Delete
  3. hihiii IHANA Liam! :D Ai että mä nautin kun saan katsella näitä kuvia, niin upeat maisemat ja lapsoset siellä niin tyylikkäinä! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nojatuoli-matkailua :) :)
      Heh ja lapsille oli hätäpäissään vedetty vain mitkä tahansa pipot auton takakontista, kun oli niin yllättävän vilpoista. Mut Elsin vaatejuttusia huomenna ;)

      Delete
  4. Ihania kuvia! Tutulta näyttää tuo rantabulevardi, matkailin viime kesänä siellä päin ystäväni kanssa. Kovasti tekisi mieli päästä sinne uudelleenkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voitko kuvitella, että tämä oli vasta mun ensimmäinen kerta tuola! Autolla olen useasti ajanut ohi. Vitsit olisi ollut kuva kävellä koko rantareitti :)

      Delete
  5. Hih, tuo viimeinen kuva on niin hassun hyvä :) Ihana tuo ranta, näytätte kaikki niin onnellisilta kuvissa!
    Täytyi oikein katsoa kartasta tuo Calwayn sijainti, hienolla paikalla on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siis tuo tilannekuva on lopulta aika huvittava. Mutta kuka rajaa kuvan noin, että lapsilta suunnilleen päät poikki ;D

      Oli kyllä oikein ihana perhepäivä ja teki meille kaikille hyvää <3

      Delete
  6. Toi viimenen kuva on ihan super!
    Ihania ovat toki kaikki!

    ReplyDelete
  7. Ai mitkä naurut sain! Määki haluan tähän sen saman hymiöt, kertaa sata :D
    Pus!

    ReplyDelete
  8. Aivan ihania lapsia sulla. Huomaa, että heillä on suomalainen äiti, kun pipot olivat kaikilla tiukasti päässä! Me käytiin ystäväni kanssa eilen illalla tihkusateessa kävelyllä, mutta ei haitannut. Ilma alkaa, onneksi, tuntua jo keväiseltä. Mä en nimittäin kestä tätä pimeyttä. Mukavaa viikko sinne pohjoiseen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Ja joo me ollaan naurettu toisen Suomalaisen äidin kanssa täällä, että ekoina kylminä päivinä syksyllä, vain meidän kahden pojilla oli pipot päässä :D Lapasetkin olisi kyllä tuolloin saanut olla mukana.
      Minustakin on jo pikkuisen kevättä ilmassa - ihanaa! 5 pitkän Suomi-talven jälkeen tämä tuntuu ihanalta. Puissa jo silmut :)

      Delete
  9. Ihania kuvia! Olen tässä jonkin aikaa blogiasi lukenut ja ajattelin vihdoin kommentoida, koska tämä blogisi on tietyllä tavalla kuin flashback omaan elämään joitakin vuosia sitten :) Meillä on myös kaksi poikaa ja tyttö, tällä hetkellä ovat 14-, 12- ja 10-vuotiaita. Niin muistan tuon ajan kun olivat kaikki vielä aika pieniä. Väsynythän sitä varmaan oli suurimman osan ajasta kolmen pienen lapsen kanssa ja arki oli hektistä, mutta näin jälkeenpäin on aika kullannut nuo muistot ja jäljellä on vain ihania ja haikeitakin ajatuksia. Nyt vanhimmalla alkaa jo viikset kasvaa, hui kuinka aika kulkee nopeaa!! :D Oikeastaan kun tuotakin kuvaa katsoo, missä koko katras istuu kivien päällä, oikein tulee elävästi mieleen ajat monta monta vuotta sitten :D Kiitos aikamatkasta ihaniin muistoihin :)

    -Tilla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kommentti Tiia! Ja tavallaan just hyvä muistutus minullekkin siitä kuinka nopeasti tämä aika juoksee. Kaikki iäthän on ihania ja erityisiä ja samalla kun mietin, miten odotan jo niihin isompiin lapsiin tutustumista, yritän pitää pienet vielä hetkisen omina palleroisina vauveleinani. Esikoinen alkaa kyllä jo olla niin 'iso poika' ja selkeästi hänen kanssaan käsillä jo ihan erilainen aikakausi, kun onhan hän jo koululainen. Onneksi mulla on nuo pikkaraiset vielä hetkisen tässä kotosalla :)

      Delete
  10. Ihania kuvia! Vitsi mä muuten tykkään sun blogista, kiva kun taas kirjoittelet. Irlanti-jutut ovat tosi kiinnostavia!
    Muuten, mistä olet hankkinut ton oliivinvihreän Jamesin takin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiva kuulla, että on mieleen. Jamesin takki on Gapista tältä talvelta. Ostin sen itseasiassa Elsille ensi talvekSi black friday aleista, mutta se kävikin jo myös Jamesille eli pääsi samoin tein käyttöön :)

      Delete