18.1.15

SUNDAY, UNDER THE WEATHER.

Tämä päivä on valitettavasti mennyt aika sohvan nurkasta käsin, sillä jo eilen illalla otteen minusta saanut niiskutus yltyi yön aikana ihan kunnon flunssaksi. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi tuntenut oloni näin jyränalle jääneeksi. No onpahan ollut rutkasti aikaa kelailla näitä blogihommeleita. Aika sääli kyllä oli olla neljän seinän sisällä, sillä ulkona oli mitä kaunein auringonpaiste (joka paljasti likaset ikkunanlasit :p)
Ehdottomasti hankalinta kipeänä olossa äitinä on nuo ei-kipeät lapset. Oikeasti aika hienosti jaksoivat sisäleikkejä ja tv:n tuijottelua.
Jääkaapista löytyi luojan kiitos tähteitä, mutta pakko oli kauppaankin lähteä. Päätin yhdistää siihen Elsin päikkäriajan ja antaa hänen nukahtaa autoon, kun me muut käytiin pikkusen jalottelemassa.
Ja kuvaamassa.

Että tässäpä teille näitä tuttuja maisemia :)
Kaunis ja kuulas päivä tietysti tarkoittaa täälläkin kylmää päivää. Aurinkoinen sää tuntui jo ihan keväiseltä, mutta sitten taas toisaalta tuola vuorilla oli ohut lumipeite. Mutta kyllä mä silti vain nautin tästä valosta. Ehdotomasti kevään tuntua ilmassa :)
Kaupassa käynti meni vähän pää kainalossa ja lapset ruokkikin tänään Ella's kitchen. Onneksi daddy sentään kerkesi töistä reilun tunnin tauolle lämmittämään sitä mikrossa :D No onneksi meillä yleensä ei syödä puolivalmiita ja kerrankos sitä näinkin päin :)

Kello on nyt täällä kahdeksan illalla ja justiinsa sainkin lapset nukkumaan. Nyt vielä hetki omaa aikaa teekupposen kanssa ja sitten toivottavasti aikaisin nukkumaan. Mä niiiiin toivon, että tämä nuha ja köhä ovat tiessään huomenissa, että päästään viimeistään tiistaina käsiksi normirutiineihin.

Oikein energistä alkuviikkoa kaikille! 

8 comments:

 1. Oikein kiva uusi ulkonäkö blogilla! Pikaista paranemista ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juu piti vähän raikastaa ilmettä, kun kevätkin tulee ja kaikkea :) kiitos <3

   Delete
 2. Upeat maisemat!
  Meillä muuten näyttää ikkunat about samalta.. :D

  Pikaista paranemista ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ulkoa ikkunat nyt ovatkin ollet ihan jäätävät, kun tuuli on pöllyttänyt hiekkaa ympäriinsä, mutta nyt kun huomasin ikkunat sisältä, huomasin niiden olevan täysin pienten sormenjälkien peitossa joka hitsin huoneessa. Ja mä en tooodellakaan tykkäile ikkunanpesusta 😩
   Mut juu toivottavasti täältä sohvan pohjalta noustaan pian ❤️

   Delete
 3. Itku kuinka nättiä siellä on! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö? Ihan kauheata ajatella, että jos muutetaan tuonne sisämaahan, en nää kaikkea tätä päivittäin...

   Delete
 4. Kivan valoisalta näyttää teidän uusi koti :) Onhan nuo maisemat varmasti kurja jättää taakse. Toisaalta koko perheen etu on tietysti etusijalla. Isompi paikka tarjoaa aina enemmän mahdollisuuksia. Ja Irlannissa nyt ei mihinkään ole ihan kamalan pitkä matka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu ei täällä välimatkat mitenkään järkyttäviä ole, mutta lentokentältä tänne Connemaraan menee melkein se 5 tuntia. Eli se on ollut aika tylsä vanhempieni kannalta, kun reissuun tulee molempiin yhdet päivät matkustamista. Eli kyllä tuo keskeisempi sijainti olisi monella tapaa tosi jees :)

   Delete