8.9.13

MONIA KUVIA MUUTAMISTA ASUISTA.

Heippa vaan! Aivan ihana syksyinen sunnuntai vai mitä?
Mä olen ollut niin tuhottoman väsynyt viimepäivinä (kiitos pojat kun molemmat heräilette x kertaa yössä...) ja tämän blogin suhteen on ollut niin mahdoton inspiraatiokato, että olen pysytellyt ihan hiljaa.

Perjantaina kuiteskin ystäväni oli meillä kylässä ja toi F:lle tilaamani Pompin vaatteet ja päätin niitä teille vähän kuvailla - tykätään!

Samaan syssyyn pyysin Liamia ottamaan masusta kuvia, kun viikkokuvaukset ovat tällä kierroksella jääneet aivan olemattomiin. Eli tässä sitten niitäkin sitten esille :)

Ja eihän Jamesia voinut tietenkään unohtaa eli myöskin hänen päivän asunsa saatte nyt nähdä.

Tämä semisyksy tuottaa yhä edelleen vähän päänvaivaa, vaikka ihanaa onkin, kun on lämmintä ja aurinkoista. Mulla varsinkin tulee helposti varjossa vilu ja huivit ja nahkatakki on olleet kyllä oivallisia kavereita. Tänään kuitenkin tuntui sen verran lämpimältä, että jätin takinkin kotiin. Näitä kuvia katselleessa kyllä täytyy sanoa, että tämä kokomusta vartalosukka-look olisi voinut ehkä olla vähän edustavampikin... Tykkään hurjasti tuosta viime syksynä ostamastani huivista värin puolesta, mutta koska huivi on viskoosia, on se kyllä aika liukas ja vaikea aseteltava kivasti. Värin puolesta ihan ykkönen, mutta materiaali - taas kerran hyvä muistutus itselle ostaa vain luonnonkuituja. 

Maha kasvaa tänään viikoilla 34+2 - apua! Alkaa tulla paniikki, miten ehdinkin laitella kaikki kuntoon varsinkin, kun vauva sen verran tehokkaasti pökki tuonne alespäin eilen illalla, että todella muistui mieleen minkälaisia nämä loppumetrit yleensä ovatkaan. Ehkä ensimmäistä kertaa ikinä toivon, että please vauva odota nyt ainakin sinne lasketunajan viikolle asti...
 Mutta nämä F:n Pomp de luxit sitten.
Aivan ihania. Pehmoisia, laadukkaita, suloisia. Olen tosi, tosi tyytyväinen ja mikä tärkeintä, poika itse myös tykkää näistä. Kolmevuotiaan kanssa ehdoton plussa. 

F juoksenteli puistossa sen verran paljon, että pipo ja neuletakki saivat pian lähteä ja paitahihasillaan pärjäsi vallan mainiosti. En oikein osaa edes päättää kumpi tilaamistani vaarinpaidoista on kivempi. Tämä viininpunainen vaiko tummanharmaa? Koko on tosiaan 104 ja ihan mukavasti on hihoissa ja helmassa kasvunvaraa. Neuletakki on kokoa 98 ja myöskin kooltaan just hyvä. Menee varmasti koko syksyn ja talven.
 Pikkuveli samisteli myös neuletakilla, pipolla ja varinpaitabodylla :) Neuletakki sai myös lähteä samoin tein ja pipo myös. Erittäin vinhasti liikkuvaa kuopusta oli kyllä varsin haastavaa vangita kuviin tarkkana.

Jos PDL-vaarinpaita saa minulta kehuja niin niin saa myös nämä Lindexin vaarinpaitabodytkin. Edullisia ja laadukkaita ja kestäviä. Meillä on ollut näitä F:n vauva-ajoista lähtien. Onneksi tuo 86cm menee vielä ihan kivasti, vaikka jostain syystä en oikein osaa enää J:llä bodyjä käyttää.

J:n farkut olemme saaneet lahjaksi Irlannista oikein kaksin kappalein. Sieltä tulee aina mitä jäätävämpiä jännittävämpiä vaatteita syntymäpäivälahjoiksi... Sellaisia muoviprinttipaitoja ja polyesteripörröpaitoja ja -pyjamia. Nämä farkutkin oli sitä "jaahas"-osastoa meille L:n kanssa alunperin, mutta ovat osoittautuneet hiekkalaatikkohousuina todella huipuiksi. Nyt just varsinkin, kun vk-puvut ja -housut ovat vielä vähän liikaa ja farkut onnen omiaan. Eipä tarvitse paljoa miettiä, jos väri kuluu polvista :)
Jotenkin sitä hiekkaa kyllä löytyy puistoreissujen pääteeksi tältä pienemmältä ihan vaippojen sisuksista asti. varsinainen vauhtiveikko :)
Ja tässä vielä nämä minun onnelliset lapset. Kannattaisi varmaan nukkua yöllä ja herätä vasta lähempänä seiskaa niin ei ehkä väsyttäisi eikä kiukuttaisi niin mahdottomasti. 

Bonusta kyllä; he nyt molemmat nukkuvat päiväunta ja harvinaisena herkkuna minä saan lööbailla kesken päivää ihan itsekseni :) 

Tuossa muuten meidän tuplaratasratkaisu tällä hetkellä. Hiukan on painava työntää varsinkin, kun kotiin ei pääse mistään suunnasta ilman, että pitää kavuta joko pitkä loiva taikka lyhyt ja jyrkkä ylämäki. Luojan kiitos uusien menopelien pitäisi saapua viimeistään reilun viikon päästä!

Mutta niistä sitten tarkemmin ja nyt taidan heivata tämän koneen taas hetkeksi ja keskittyä lepäilemään :)

Iloista viikonlopunjatkoa kaikille!

4 comments:

  1. Kokomusta sopii mun mielestä oikein hyvin :)

    Noi pompin vaarinpaidat ovat täälläkin suosikkeja, taitaa löytyä joka mallistosta yksi väri :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä tykkään kyllä kokomustasta, mutta joku noissa kuvissa nyt vain tökkii. Ehkä neuletakki tai joku olisi voinut vähän pehmentää sitä, mutt oli niin taju kuuma. Hei ja mä alitan sulle aamulla spostia jookos :)

      Delete
  2. Vaaripaidat on kyllä suloisia. Pompin vaatteita en ole ostanut ja taitaakin kuulua niihin "turhan tyyriita lastenvaatteita" - kategoriaan meidän taloudessa. Nuo teidän pikkumiehe on kyllä niin valloittavan suloisia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä mietin kanssa aluksi samaa, että onko 17e yhdestä vaarinpaidasta liian paljon, mutta toisaalta jos nämä pysyvät uuden veroisina ja menevät sitten aikanaan pikkuveljellekkin taikka jälleenmyyntiarvo on hyvä niin sitten ovat kyllä hintansa väärti. Tavallan sitten itse allekirjoitan sanonnan "köyhän ei ole varaa ostaa halpaa" ja mielummin satsaan vähempään, mutta laadullisesti parempaan. Kaikesta tuosta huolimatta ei ne merkkituotteet autuaaksi tee - musta H&M:n lastevaatteiden laatu on ollut melkein parasta mihin olen törmännyt. Samoja pöksyjä ja bodeja, mitä F:llä jo käytettiin periytyy nyt vauvalle ja ne on tässä välissä käyneet myös serkkutytöllä lainassa :)

      Delete