8.4.13

EASY LIKE A SUNDAY MORNING.

Joskus on vain sellaisia täydellisen ihania sunnutaipäiviä. Sellaisia, kun kaikki menee vain putkeen. 

Edellisestä postista huolimatta en mä ole ihan Billy no mates, sillä mun parhaalla kaverilla alkoi juuri eilen 6 viikon isäkuukausi. Ja siitä riemastuneena pojat nukkuivat aivan järjettömän myöhään: F 6:40 asti ja J 7:30 asti . (vrt. normi ennen kuutta).

Eikä me olla ihan vielä kyllä tajuttu, että tuo daddy on ihan aikuisten oikeasti viikko tolkulla meidän kanssa. Tai no enemmän poikien, kun mulla on tässä pari pikku projektia tiedossa.

 Uskaltauduin taas pitkästä aikaa ostamaan Turkkilaista jugurttia, kun se rupesi alkuvuodesta tökkimään lievän yliannostuksen vuoksi ja voi että miten hyvää tämä aamupala olikaan normi puuroon verrattuna.
Omenaa, kanelia, jugurttia ja omatekemää mysliä, nam.

Ehkäpä hyvistä yöunista johtuen, kaikki olivat vain niin hyvällä tuulellakin ja koska lapset leikkivät sovussa Oktopodia auton tuvaistuimella, minä sain lukea Hesaria oudon ikäni rauhassa. Kuka muu lukee sunnuntai lehdestä "Syntyneet"-ilmoitukset ensin :D

Lounaan jälkeen J oli aivan väsy ja menin laittamaan häntä nukkumaan ja nukahdin itsekkin hups. Päiväunet on niiiiiin luksusta. Mieluiten nukkuisin ison peiton alla auringonpaisteessa, mutta vauvis takia kaihtimet olivat tällä kertaa kiinni. No ehkä tuo tuhiseva poikanen kainalossa kompensoi aika hyvin

Herätessäni oli aivan totaalisen pihalla ja en meinannut millään saada menovaihdetta päälle, vaikka meillä oli jo vaikka kuinka kiire siskoni luokse kahvittelemaan.

 Siskolassa oli kylässä ranskanperhettä ja hävetti niin vietävästi, miten joka ikinen ranskan sana vain pakeni aivoistani. Portugalin vuodet jätti jälkensä ja useamman vuoden ranskis opiskelut katosivat kuin tuhka tuuleen. Ilmeisesti mun päähän mahtuu vain yksi latinalaisperäinen kieli :D

No luojan kiitos vieraat ovat tuttuja jo niin monen vuoden takaa, että elekielelläkin sai jo paljon "puhetta" aikaiseksi. Niin ja lisäksi saatiin siskon kanssa turistua vaikka mitä juttuja, koska me nähdään nykyään aivan liian harvoin.

Pojat olivat taas aivan innoissaan serkun leluista ja erityisesti tästä kitarasta. Minua naurattikin miten lapset voivat olla niin erilaisia: Fionn olisi halunnut vain ronskisti rämpyttää kieliä, kun taas James pysähtyi kuuntelemaan jokaista näppäilemäänsä ääntä. 

Vierailulta kotiutuessamme olikin jo aika myöhä ja pojat kävivätkin melkoisen reippasti nukkumaan ja kuin tilauksesta tv:stä tuli iki-ihana Notting Hill. Voi miten mä pidän Britteihin sijoittuvista romanttisista hömppökomedioista (Love Actually, Bridget Jones, 4 weddings and a funeral - juu minulla on kelpo leffamaku...) ja vaikka tuokin on nähty miljoona kerta, silti sitä oli vain niin ihastuttava tuijotella sipan kainalossa. Ja mikä parasta, ranskikset toivat tuliaisiksi käsintehtyjä konvehteja, jotka olivat tietenkin aivan taivaallisia ja joita me ihan muutaman maistelimme...

No ei tämä maanantaikaan hullummalta tunnun, kun tuo daddy on vieläkin kotona (ei voi uskoa) ja tähän viikkoon mahtuu vaikka mitä jännittävää ohjelmaa.

Tässä vielä vähän loppukevennystä. Kuvat lainattu fb-seinältäni ja ne naurattivat minua eilen ihan kamalasti :D Hauskaa viikkoa!


13 comments:

  1. Aivan huippu loppukevennys! Niin hyvät!!!! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä mietin, että nyt muo vielä pidetään vielä urpompana, kun tälläsille nauran :D

      Delete
    2. Mä nauran kans! Tuo suomalainen auringonottaja voisin olla minä!!!! :DD
      Ja vitsit,mulla menny notting hill ihan ohi! On se kyllä boksilla tallessa että saisin joskus miehenikin sen katsomaan...

      Delete
    3. Pakko tarkentaa että siis talletettu aikaa sitten ;) (seliseli)

      Delete
    4. hah meilläkin on se dvdllä, vaikka tuo leffa tulee varmaan parin kuukauden välein tvstäkin :)

      Delete
  2. Ihan loistis kevennys :D Osu ja uppos tännekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mun tarttee ehkä ruveta useammankin kerran keräilemään näitä pöhköjä vitsejä tänne blogin puolelle :D

      Delete
  3. Haha :D Ihan loistava toi viimenen :D Kiitos XD

    ReplyDelete
  4. Aahaha, toi viimeinen oli ihan paras! Tuttu fiilis:D /Bianca**

    ReplyDelete
  5. Olipas oikein mukavan kuuloinen päivä. Tuollaiset ovat aivan parahaita!

    Hirveesti tekisi mieli saada maistiaisia ttuosta jugurtti-mysli-omena-kaneli-herkusta. Käytetäänkö teillä muutes luomukanelia? Meillä on aina ollut ihan normi kanelia, mutta luin jostain luomukanelin olevan paljon makeampaa eikä niin kitkerää. Onkohan näin.

    Meidän leffamaut kohtaavat näköjään hyvin, joten kesällä voidaan nakittaa miehet vahtimaan lapsia ja me voidaan katsoa leffoja ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sit vain tekemään samaa. mä olen syönyt tuota nyt päiväkaupalla joka aamu :) ja joo, on luomukanelia ja se on tosi ihanaa.

      Ehdottomasti mennään sitten katsomaan joku hömppäleffa. It's a date ;)

      Delete