31.10.12

NEWME?

Minullahan on ollut tässä käynnissä elämäntaparemontti jo elokuun alusta asti.

Noh.

Juu arvatenkin sokeriset kaverit ovat hiukkasen hiippailleet takaisin elämääni. Harmiton pala piirakkaa kaverin luona sitten eskaloitui pieneksi naposteluksi miltei päivittäin. Tästä syystä myös terveellinen ateriarytmi heitti kuperkeikkaa ja suoraansanoen nyt on aika ikävä olo.

Painoa on tullut takaisin sellainen kilon verran ja olo on t-u-r-v-o-n-n-u-t.

Onkelmana taisi olla lähinnä herpaantunut motivaatio. Elokuusta tsemppi oli kova, koska olin niin motivoitunut hokistumaan sen. n.-500g/vko miehen siskon häihin mennessä. Sehän tapahtui, mutta sitten yhtä'äkkiä ei enää ollutkaan sellaista selkeää maalia ja pienimmätkin vastoinkäymiset tuntuivat olevan helpompi turruttaa palalla suklaata. Ei hyvä.

Lisäksi en millään saanut aloitettua liikkumista. Kaikista mieluisin liikuntamuoto minulle on kuntosalilla vapailla painoilla harjoittelu. Tuola onkin hyllyn päällä odottamassa pinkka liikuntaseteleitä mieheni töistä ja huomenna jo meinaan käydä hakemassa 10 kerran kortin meidän lähiön karvalakkisalille. Just sellaiselle perusperus hieltähaisevalle pikkusalille, mistä niin tykkään.

Tästä tämä taas lähtee ja päivittelen näitä juttuja täälä taas, mutta en todennäköisesti viikottain. Itseasiassa meinasin nyt alkuun laittaa motivaatioksi joulun ja sellaisen toisen 5 kilon pudotuksen. Porkkanana on tuo edellisen postin musta kassi, minkä isäni jo kiikutti heille odottamaan jouluaattoa.

Niin ja isompikin porkkana on vielä se, että saatamme vaihtaa maisemia keväällä useammaksikin viikoksi Portugalin rannoille. (kiitos putkirempan - jee)

Nyt vielä tuhmeliini-illan kunniaksi kippo glögiä. O-ou.

9 comments:

  1. Löysin blogisi ja tämän nimi sekä sen nimen alla oleva teksti kolahti minuun :) Ja tämä muutaman kilon painon pudotus ja turvotuksen laskeminen ajankohtainen minulle - tarvitsisin jonkun piiskaamaan ja muistuttamaan mitä parempi välttää (kun olen niin hyvä pyörtämään päätöksiäni) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mistähän me saataisi sellaiset personal trainerit piiskaamaan :D Mäkin olen mestari keksimään jos jonkinmoisia tekosyitä. Lähinnä siis tuo liikunnan aloituksen vaikeus on niiiiin tahmeata.

      Kiva kun löysit tänne ja kiva kun kommentoit!

      Delete
  2. Mä voin alkaa ens vuonna joskus kimppaan herkuttomaan! Tai ainakin vähemmille herkuille ;)

    Ja hyvä putkiremppa! Eikö? Kyllä mulleki Portugali kelpais ;)

    Anu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Portugali on kieltämättä aika ihana ajatus. Tosin sielä joutuisi sitten ehkä olemaan niissä bikineissä! Minkä täytyisi nyt kyllä motivoida kahta kauheammin vain mitä :D

      Delete
  3. Tiedän todella hyvin nuo tunteet!

    Täälläkin on motivaatio kadoksissa. Jos löydät niitä useamman kappaleen, niin voitko lähettää tännekin? :)

    Usempi viikko Portugalissa kuulostaa ihanalta!! Mähän en oo koskaan ikuna käynyt etelässä. Ihana olisi joskus päästä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lähetän, ehdottomasti! Mä ehkä lähetän sulle kohta fb:ssä asian tiimoilta viestinkin ;)

      Tuo Portugali-ajatus tuntuu vielä niin kaukaiselta, mutta aivan ihanalta. Ei meillä muuten olisi mahdollisuutta noin tehdä, mutta Liamin sisko omistaa siellä asunnon, mitä saataisiin ilman vuokraa käyttää. Tulee periaatteeksi halvemmaksi elää sielä kuin suomessa, koska ruoka on niin paljon halvempaa.

      Delete
  4. No wau mikä porkkana! Mistähän sais itselleenkin tollasen? Tosin et mun on kyllä pakko tunnustaa, että täällä ei ole motivaatio kateissa, mut jos ihan sen varalta josko se jossain kohtaa päättää lähteä kävelemään tästä asunnosta! ;)

    ReplyDelete
  5. heh, no tuo porkkana on vain ja ainostaan mahdollinen siksi, että miehen sisko perheineen omistaa sieltä portugalista asunnon, mihin me saadaan ilmaiseksi mennä. jospa siis saamme lennot halvalla ja mies pidettyä isäkuukauden noina viikkoina, niin sit sen pitäisi onnistua. sormet ja varpaat ristissä. muuten me kykitään koko 3kk mun vanhempien nurkissa...

    ReplyDelete
  6. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues.

    When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
    has some overlapping. I just wanted to give you a
    quick heads up! Other then that, wonderful blog!

    Stop by my web site: Ultimate Herpes Protocol Review

    ReplyDelete