31.10.12

OBS.

Joskus yhdenksän vuotiaana mä sain päähäni idean päästä Guinnessin ennätystenkirjaan keräämällä 'maailman eniten' käpyjä. Männynkäpyjä kertyikin aika saalis - kaksi jätesäkillistä. Hellästi ja varovasti vanhempani saivat minut luopumaan aikeistani ja yksi syy taisi olla, että isäni lupasi spreijata osan kävyistä kultaspaylla joulukoristeiksi. Niitä sitten sai lahjaksi ihan kaikki kumminkaimat ja vielä tänä päivänäkin meiltä löytyy näitä. Ne on kyllä aika ihania :)
Pitäisi muistaa tänä päivänäkin olla vähän sinnikkäämpi ja tarmokkaampi ;D

Hei tulipahan vain mieleen teille seurailijoille muistutettavaksi, että bloginhan osoite on muuttunut, vaikka nimi säilyykin. Elikkäs ystävät hyvät, voivat päivittää blogilistoihinsa koordinaatin: 

http://epataydellinennainen.blogspot.fi/

Blogilistat ja lovinit sun muut päivittelen tässä kunhan kerkiän. Puuh, aikamoista asentamista tämä uuden blogin luominen. Kivaa silti :) On intoa taas kirjoitella vaikka mistä. Jotain juttupyyntöjä ajattelin tuolta edellisen puoleltakin toteuttaa. Niitä Irlanti-Suomihommeleita. Niin ja mistä te haluaisittekaan minun postittelevan? Onko idiksiä?

Justiinsa nyt mielessä on aika paljon tietysti kaikki loppuvuoden kemuihin liittyvät tarjoilut, sistustusasiat ja ne iänikuiset sohvatyynyt. Vaatteet ja tyylit toki (omat ja lasten) myöskin aina mukana ja ne laukut... Tai itseasiassa tämä kassi. Tilasin sen sekä mustana, että ruskeana, koska olivat jossain -50% kamppiksessa. En tiedä millä tällä kertaa tarpeeni itselleni perustelin ja toisen lupasin itselleni saavani pitää. Mutta nyt kun ne tuli, ne on molemmat niiiiiiiin ihania. Tietty. Huoh, mitkä on taas murheet! Vaikuttavat kyllä oikeastaan aika laadukkailta ja vielä kivemmilta kuin kuvastokuvassa. Eihän ne toki mitään Mulberryja ole, mutta sellaisia klassisen kauniita. 
(oikeasti mä olen tietysti jo päättänyt pitää ne molemmat ja yritän tässä kehitellä jotain vedenpitävää selitystä miehelle, miksi mulla pitäisi olla kaksi uutta kassia)

6 comments:

 1. siis koska noi laukut on ollut -50% kamppiksessA? mä niin haluaisin itselleni sen ruskean yksilön.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no just tuossa viikko sitten. kyllä tuo melkein kelpaisi täyteenkin hintaan ostaa, on nimittäin ihan älyttömän hyvän kokoinen ja näköinen :) mut pidän sut mielessä, jos olen valmis tuosta ruskeasta luopumaan ;)

   Delete
  2. Kiitti.
   Vähän kyllä harmittaa, että toi tarjous meni sivu suun. Oon ihastellut tota laukkua koko syksyn. Oliks se nettitarjous muuten?

   Delete
  3. joo oli. voi kurjuus tosiaan että missäsit tuon :/

   Delete
 2. KÄVYT! Mä niin tarvisin nyt lehtikuusen käpyjä mun uusiin partyliteihin.. Hmm.. Äiti sanoi, että saattais löytyä JOS ei oo nakannut pois.. Peukut sille :)

  Meillä tarvittais ISO laukku, jota vois käyttää hoitolaukkuna. Pojalla ollut se IHANA vihreä Liberon kassi tähän päivään asti :D ONNEKSI siihen ei enää mahdu kahden tavarat ;)

  -Anu-

  ReplyDelete
  Replies
  1. meillä on hoitolaukkuna kanssa ihan järkyttävä säkki. tuo on kyllä kanssa niin tilava, että aika monet vaipat mahtuu mukaan sinne.

   Delete