30.8.15

KESÄN VIIMEINEN PÄIVÄ JA UUSI OSOITE.

Kas niin, nyt olisi sitten tämäkin kesä vihdoin ja viimein ohi. Huomenna palaillaan ihanaan arkiseen rytmiin Fionnin koulun ja Jamesin kerhon/play schoolin tahdittamana. Huomannette varmaankin, että on meillä oikein odotettu juttu kaikin puolin :)

Jos Suomessa säät on olleet huonot, täällä on tosiaan ollut vielä huonommat. Kaiken huipuksi mä olen ollut käytänössä koko elokuun kipeänä ja antibioottikuurilla. 

Hihi, siinäpä ne iloiset kuulumiset :)) Ei sentään - on meille onneksi kaikkien sateisten telkkarintuijotuspäivien lisäksi mahtunut mukaan sellaisia ihanaakin ihanampia kesähetkiä, mitä muistelen lopun elämääni <3

Nyt meidän arki onkin sitten taas vähän erilaista huomisesta eteenpäin, kun olemme aamupäivisin Elsin kanssa kahden maanantaista perjantaihin (joskin siis Liamilla on yleensä arkisin vapaata) ja siksipä mulla on nyt kovin iso into ja himo ruveta bloggailemaan säännöllisesti niinkuin vanhoina hyvinä aikoina. Ja niillä hyvillä ajoilla tarkoitan niitä aikoja, kun sille oli oikeasti aikaa. Tämä viimeiset 2 vuotta, kuten huomaatte, on olleet kyllä niin hektistä. 

Tarkoitus on siis yrittää järjestää omalle rakkaalle harrastukselle paikka päivärytmissä ja siksipä päätin etten sukella suinpäin järveen vaan katselen tässä seuraavat pari viikkoa vielä hissuksiin minkämoiseksi meidän viikko poikien viemisten ja hakemisten sun muiden osalta muotoutuu. Samalla yritän rakentaa ajan kanssa blogin ulkonäöstä sellaista mieleistä.

Mutta kuten monet päiväkirjat kirjoitetaan täyteen tai ne jäävät puolitiehen ja avataan uusi, puhdas sivu (ai kamala, mitä kielikuvaelmia..!), HOUSEFIVE-blogi ei jatku juuri tässä nimenomaisessa osoitteessa vain TÄÄLLÄ. 

Uusi alusta on myöskin nyt bloggerin ja vielä aivan vaiheessa. Loin sen vasta viitisen minuuttia sitten. Mutta tuntuu tosi hyvältä ja raikkaalta aloittaa uudelta pohjalta. Juuri tämä blogi, mitä nyt luette, on jo pitkään tuntunut minulle vähän epämieluisalta paikalta. Ehkä tänne on dokumentoitu liikaa sitä viimeisen muuttovuoden negatiivisuutta eikä tarpeeksi niitä elämän hyviä hetkiä, mitkä todellisuudessa kuitenkin muovaavat arkea paljon enemmän.

Kunhan pääsen käsiksi tuohon uuteen sivuun kirjoitusten puolesta, ohjaan toki tänne linkityksen ja samoin blogin facebookin käänään sinne (ja bloglovinin, jos vain suinkin osaan).

Minun tarinani eivät siis lopu tähän ja toivotan teidät kaikki tuonne seuraavaan versioon sydämellisesti mukaan <3 Pian nähdään!

3 comments:

  1. Ihana, ihana kuva sinusta ja lapsistasi ja tuo maisema.. oih :)
    Mukana tullaan uuteen osoitteeseen lukemaan ihania kirjoituksiasi ja katselemaan kauniita kuvia. Oikein mukavaa ja aurinkoista syksyn alkua teille. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, että jatkat mukana :)) tuo olikin aivan mielettömän ihana pieni salainen ranta, mihin teille pienen seikkailun sinä koko kesän ainoana lämpimänä ja kauniina iltana ❤️

      Delete
  2. Hyppään mukaan minäkin uuteen blogiin :) On kyllä ihana kuva, te onnelliset saatte asua lähellä merta!

    ReplyDelete