15.6.15

WRITER'S BLOCK.

Ehkä olette huomanneetkin, että täällä on ollut vähän hiljaista. Täällä ruudun takana eletään myt vain niin täyttä elämää, etten oikeen ole edes osaanut sitä kirjoittaa sanoiksi. 

On vähän tällainen inspiraation puute ja motivaation puutekkin vaivaillut. Toisaalta syynä voi olla kova väsymyskin. Päätin jokinaika sitten pitää itselleni unikoulun ja mennä joka ilta kympiltä nukkumaan. Ja sitä unta tuntuisi riittävän ihan loputtomasti! Nyt, kun annoin itselleni luvan nukkua hyvin, voisin samointein nukkua koko viiden ja puolen vuoden univelat kerrasta.

Meille on just tulossa mun vanhemmat pariksi viikoksi kylään (jeejeejee) ja lähdetään silloin Liamin kanssa minibreikille Dubliniin (jeejeejee) ja nyt kun kerrankin on hyvät säät, ollaan koluttu uusia rantoja kaverien kanssa. Pyhästi vannon rupeavani kantaa kameraanin vihdoin mukanani. Mutta kännykällekkin on tallentuneet monet ihanat taianomaiset muistot.

Ja pian alkaa Fionnillakin koulusta kesäloma ja Jamesin playschool jää tauolle syksyyn asti. Ehkäpä saattapi olla, että seuraavat pari viikkoa saattaa vielä jatkua lomailun merkeissä :)

Katsellaan ja toivottavasti teillekkin kuuluu hyvää ❤️

2 comments:

  1. Nauti kesästä, levosta ja lomasta, bloggailemaan kerkiää myöhemminkin! :) Ja ymmärrän väsymyksen niiiiin hyvin. Itse menen aina viimeistään kympiltä nukkumaan, mutta yöherätykset vievät veronsa unista ja olen kyllä melko väsynyt pandakarhu näinä päivinä.. Haaveilen rikkoutumattomista yöunista ja spontaaneistä päikkäreistä! Nooh, kyllä sekin päivä vielä koittaa ja nyt pitää vaan nauttia näistä vauva-ajan ihanista puolista. :)

    ReplyDelete
  2. Ihania kesäpäiviä teidän perheelle :)

    ReplyDelete