24.4.14

NÖYRÄ, HÖLMISTYNYT JA KIITOLLINEN BLOGGAAJA.

SAIN SÄNKÖPOSTIA; ETTÄ MINUN PIENI BLOGINI ON CISIONIN TOP 10 ÄITIBLOGILISTALLA! Siis herranjestas, mikä juttu tämä onkaan edes? Kaverini linkkasi minulle vielä Cisionin nettisivut ja vieläkin vain mietin, että tämän täytyy nyt olla joku väärinkäsitys? Sielä se housefive kuitenkin lukee kymppisijalla (aikamoisessa seurassa).

Kaikista hämmentyneimmäksi, minut tässä tekee se, että päivitystahtini on nyt jo pidempään ollut tosi surkea. Asia, mikä minua harmittaa aivan valtavasti. Halu kirjoitella on miltei päivittäistä, mutta kuten nyt tiedätte, just nyt aika ei anna periksi ennen kuin tämä asunto on viikon sisällä paketissa.

Vaikka tuo lista ei muille mitään merkkaisikaan, niin minulle se on tavallaan iso juttu. Tämä hommaa olen kuitenkin harrastanut nyt jo reilu kolme vuotta ja bloggailuun on kulunut aikaa satoja tunteja. Pelkkiä kuvia olen käsitellyt blogiin tuhansia! Haaveilen pystyväni panostamaan blogiin enemmän ja oikeasti minulla on aika paljon kunnianhimoa tämän suhteen vaikka ette uskoisikaan sitä nyt :D

Olen elänyt blogin kanssa välillä aika limbossa, kun en tiedä minkä kastin blogi tämä nyt oikein onkaan ja mistä minun pitäisi kirjottaa? En ole uskaltanut kertoa kavereille blogista aikaisemmin vaan häpeillyt tätä nypertelyä. Nyt olen hiukan höllännyt itseni kanssa ja tehnyt rauhan sen kanssa, että oikeastaan voin kirjoitella ihan mistä vain! Itseasiassa toivon muuton myötä kirjoitustyylistä tulevan hiukan päiväkirjamaisempi, sillä nyt tätä tosiaan sitten seurailevat ihan perhe, sukulaiset ja livekaveritkin. (iik)

Uskon, että sijoitukseen vaikuttaa eniten vuorovaikutus teidän muiden kanssa tuola kommenttiboksissa. Yritän kaikkeni aina vastata ihan kaikkiin viesteihin ja sähköposteihin. Se on minulle kunnia-asia ja ehdottomasti vuorovaikutus on bloggailun tärkein asia. Kiitos teille useille vakkarikommentoijille ja teille, ketkä edes tuota tykkäilynappulaa painelette - niistä ehdottomasti saa niin paljon hyvä mieltä ja lisäintoa tähän harrasteluun <3

Että tässä nopeasti täältä pahvilaatikon keskeltä tällainen pikaposti. Nyt lähdetään kiireenvilkkaa viemään tavaraa kirpparille (taas, I know....) ja haetaan Elsin ja minun uudet passit, kirjastoon palauttamaan kirja (sakkojen kera, o-ou) ja sitten puunaamaan astianpesukone ja pyykinpesukone uusille omistajille. Ei ole hommat vielä ihan hetkeen loppumassa :D Mut nyt menoks, pus! Sara xxx

18 comments:

 1. Huomasin tänään myös että olit listalla, ja pitikin tulla heti onnittelemaan! :) Paikan siellä olet todellakin ansainnut, voin todellakin sanoa näin blogia alusta asti seuranneena. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuhannesti kiitoksia ihana Juille! Niin huippua, että olet pysynyt mukana alusta asti <3

   Delete
 2. Oi, onnittelut! Minusta tämän blogin hurmaavin puoli on juurikin se aitous. Minusta sellaiset ajatuksenvirtaa sisältävät blogit ovat parhaimpia, liian mietitty tai aseteltu kuulostaa herkästi teennäiseltä. Mukava kun jatkat :) Huomaan kuinka oma aika ei aina riitä kovin monen blogin seurailuun, mutta sitten on tietyt joihin aina palaa, ja joista aina tulee hyvälle tuulelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No siltä osin tämä blogi ei ole muuttumassa mihinkään :) samanlainen ajatuksenvirta-blogi tämä saa ehdottomasti ollakkin. Kunninanhimo liittyy enemmänkin kuvauspuoleen :) ja siihen, että tätä tekstiäkin tulisi useammin. Kiitos sinullekkin ihanasta kommentista <3

   Delete
 3. Sä olet ansainnut paikkasi tuolla! :) Mä ohitan suurimman osan bloggerin hallintapaneelissa näkyvistä uusista postauksista ja luen vain n. 4 blogin kaikki postaukset, sun on yksi niistä. :)

  ReplyDelete
  Replies

  1. Voi miten kiva kuulla. Muo harmittaa, kun multa meni ihan ohi sun blogin lopetus. (Vai jatkatko salasanalla?) tosi kiva, että ollaan tavattukkin ja tunnut tutulta kaverilta :)

   Delete
  2. Lopetin kokonaan, kyllästyin. Aina välillä mietin että voisin aloittaa uuden blogin ja sitten päädyn siihen etten taida jaksaakaan. Mut jos niin käy niin ilmoitan. :D

   Delete
 4. Mä sain saman mailin =)) hyvä me =D

  ReplyDelete
 5. Hei, onnea kovasti! :)

  Ja tsemppiä loppu pakkaamisiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Pakkaamiset pitäisi olla ohi nyt sunnuntaina ja sit vain loppusiivoukset ja äidin ja isän luona mä meinaan vain lekotella. Mitä nyt kolmen lapsen kera voi :D

   Delete
 6. Suuret onnittelut :) Tosi hieno juttu, paikkasi olet siellä ansainnut on tämä blogisi meinaan niin ihana ja hurmaava. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kultainen ja kiitos, kun olet osa tätä :)

   Delete
 7. Onnittelut Sara, upea juttu! Oot ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos muru ja olet kyllä itsekkin aivan ihana!

   Delete
 8. Isot onnittelut! Sun blogi on tosi ihana ja kiinnostava, joten en ihmettele yhtään. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia. Olen ihan häkeltynyt <3

   Delete
 9. Hei, eksyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi ja olen aivan häkeltynyt, tämähän on aivan mahtava! Ei siis ihmekään, että olet päässyt listaukseen mukaan. Etsiskelin tänään uusia blogeja luettavaksi ja olen onnellinen, että jo kaksi on löytynyt. :) Itse olen lueskellut viime aikoina lähes pelkästään treeniblogeja ja nyt alkaa tuntumaan, että voisi taas laajentaa repertuaaria myös muihin aihepiireihin. Paljon onnea sinulle ja perheellesi tulevalle, jään seuraamaan kuulumisiasi!

  ReplyDelete