24.11.13

PIENI PIKKUJOULU-ARVONTA.



Minulla on jo pidemmänaikaa ollut tarkoitus kiitellä teitä lukijoita jollakin pienellä arvonnalla ja nyt on tullut sen aika. Palkinto on melko vaatimaton ja ihan itse sponssaamani, mutta ajatuksella keräily pieni ilahdutus tähän pikkujouluaikaan - pientä hemmottelua :)

Eli arvontapakettiin kuuluu Madaran uusi suihkusaippua, mistä kerrotaan näin: "Karpalo & Kataja body saippuan kasvipohja puhdistaa samalla, kun jojobaöljy ravitsee ihoa ja jättää sen täyteen energiaa." Kuulostaa aika ihanalta vai mitä :) Ja tuoksuu aivan taivaalliselta!

Ja toisena Joikin soijavaha tuoksukynttilä jatkaen karpalolinjaa tuoksulla Cranberry spice. Ostin itselle tuon Creme Brulee-tuoksuisen ja sekin on aivan ihana. Karpalo on kyllä hitusen jouluisempi vaihtoehto :)

Vivani Karpalo superior tummasuklaa (70% kaakaota), mikä on varmaankin aika ihana myöskin ja sopii tähän teemaan. Tiesittekö, että tummasuklaa tulee ensin vähän pureskella suussa ja sitten antaa sulaa pikkuhiljaa parhaaksi makunautinoksi? Muutenhan se onkin aika kitkerää tavaraa, mutta tuolla tavalla ihan taivaallista ja tosiaan se pari palaa on just sopivasti vaikka kaffikupin kera.

Arvonta alkaa nyt ja loppuu torstaina 28.11 klo 12:00 (jos sitten saisin paketin voittajalle viikonlopuksi).

Arvonta on avoin kaikille ja anonyymit keksikää joku hyvä nimimerkki. Toki toivon, että voitto menee jollekulle tätä blogia oikeasti seuraavalle eli voitte vaikkapa osallistuessanne kertoa mitä juttuja tässä blogissa luette mieluiten?

Myös ulkosuomalaiset lukijat voivat osallistua :)

Myöskin Juilles-blogissa on tosi huippu arvonta pystyssä, missä on mahdollisuus voittaa Clarinsin luomiväripaletti ja Sensai-huulipuna. Arvontaan pääset tästä.

Noniin, nyt takaisin vauvanhoitohommiin ja iltaruoan pariin. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!
Sara xxx

67 comments:

  1. Tänne tuli yön aikana talvi ja koko päivä on mennyt ihan joulufiiliksissä, joten pakkohan tähän on osallistua :) Ja sain jopa aikaiseksi liittyä lukijaksi tuossa joku aika sitten :)

    ReplyDelete
  2. Mukana kilpailussa :)

    branch10.blogit.fi
    ainokaisak@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Mukana arvonnassa :-). Tykkään lukea ihan arkisia kuulumisia niin kuin koti, ruoka, vaatejuttuja. Nyt tottakai vauva-arki kiinnostaa erityisesti, kun itsekin tässä viimeisillään raskaana.

    ReplyDelete
  4. No mä osallistun tietysti! :) Tykkään lukea ihan teidän kuulumisia ja ihailla lapsukaisten kuvia, kaikkein hyödyllisimpiä mulle on tietty reseptipostaukset, kun olen maailman huonoin keksimään mitä ruokaa laittaisi. Ja plussaa, että jaat kasvisruokareseptejä, jotka maistuvat myös lapselle. :) Niin ja joo, tietysti myös kauneusjutut on aina lähellä sydäntä. :)

    juillenblogi (at) gmail.com

    ReplyDelete
  5. Mukana ollaan :) Ihan arkiset postaukset on parhaita, ja ruokajutut myös!

    ReplyDelete
  6. Mukana ollaan ! :--) mie rakastan tätä sun blogia ihan superisti ! Tykkään eniten lapsipostailuista & "sekuvain" kuulumispostauksista :--) oon keränny itselle vihkoon kaikki reseptit joita voin alkaa hyödyntää helmikuussa ku pääsen muuttamaan omilleni :) tässä on muutenkin poikaystävän kanssa keretty suunnitella sen verran tulevaisuutta että ei mene kauaa kun pääsen itsekkin pyörittämään perhetaloutta :) lämmittää sydäntä katella teän ihania lapsia :')

    riikka97@hotmail.com
    riikanelama.blogspot.fi

    ReplyDelete
  7. Mukana!
    Mieluiten luen ihan arkisia kuulumisia ja ruokareseptejä.

    (Nam tuo suklaa näyttää hyvältä!)

    ReplyDelete
  8. Mukana arvonnassa:) tykkään tästä sun blogista todella paljon:) kiitos kovasti!

    ReplyDelete
  9. Mukana arvonnassa. DIY vinkkiä etsiessä tänne päädyin.
    RipRap
    r_laitala@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. Mukana arvonnassa kiitos. Blogi on nyt vaan kaikinpuolin mukavaa luettavaa. Semmosta elämänläheistä lapsiperheen normijuttua. Bonuksena tietenkin se, että teillä on kans kaksikielinen perhe, Mukava lukea muittenkin kokemuksia asian tiimoilta.

    ReplyDelete
  11. Hiphurraa! Olen hyvinkin kaikkiruokainen postausaiheiden suhteen, mutta erityisesti pidän elämänasenteestasi, pohdinnoistasi elämän ilmiöistä ja ehkä kipukohtienkin avaamisesta. Kosmetiikka- ja ruokapostaukset ovat myös ominta aluetta. Mukavaa joulun odotusta ja onnea kaikille arvontaan!

    ReplyDelete
  12. mukana arvonnassa
    ihan arki-jutut kiinnostaa

    ReplyDelete
  13. Oih, kivaa täällä on jo näin monta osallistujaa!

    Kiitos kaikille vastauksista kysymykseeni myöskin :) ja arpaonnea :)

    ReplyDelete
  14. Oon lukenut blogiasi jo jonkin aikaa anonyymisti. Tykkään etenkin kaikista ruokajutuista. Toivon sinulle oikein hyvää joulua ja uutta vuotta! :)

    ReplyDelete
  15. Täällä myös vakkarilukija ilmoittautuu arvontaan mukaan!
    Ihan arkijutut kiinnostaa minuakin. Tämä on sellainen hyväntuulinen, kiva blogi. :)

    ReplyDelete
  16. Hei, Olen lukenut blogia jo jonkun aikaa, muistaakseni aloitin kun blogilla oli eri nimi. Toivottavasti jaksat jatkaa vaikka harvakseltaan bloggailua muuttaessanne ulkomaille. Tsemppiä vauva arkeen. Voin kuvitella kuinka ihania tuossa vaiheessa on omat kahvihetket :-) Perhejutut kiinnostaa eniten, mutta myös ruokailut (kasvisruoka) Laura

    ReplyDelete
  17. Mukaan arvontaan hops! Mä oon tykännyt lukea niitä itsesi nimittämiä ns. höpöhöpö-juttuja ( ja etenkin harvat videopostaukset on ollu kivoja :) Myös ruokavinkit on luettu moneen kertaan ja kokeiltu käytännössä. /Bianca**

    ReplyDelete
  18. Mukana ollaan arvonnassa. :) luen kaikki juttusi, tietenkin raskausaiheisia oli mukava lukea näin itsekin maha pystyssä olevana ja nyt seurailla pienen neidin arkea. :)

    ReplyDelete
  19. Pienen pojan äitinä, samassa tilanteessa olevan jutut kiinnostaa, :) -Marjaana

    ReplyDelete
  20. Osallistun arvontaan.
    Kaikki lapsiin liittyvät jutut kiinnostavat erityisesti, koska itselläkin pieniä lapsia.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    ReplyDelete
  21. Ihana pikkuruinen arvonta. Olen noita Madaran tuotteita harkinnut tässä jo muutenkin, niin tuosta saippuastahan olisin ihana aloittaa. :) Ja kyllähän mie nämä aina luen, vaikka nykyään ihan liian harvoin kommntoin. :/ Pitää tehdä parannus...

    ReplyDelete
  22. Oi onpa ihana arvonta. Eikä todellakaan vaatimaton. Eli mukana ollaan :) Arkijutut taitaa olla minunkin suosikkeja.
    khp(at)luukku.com

    ReplyDelete
  23. Arvonnassa mukana. Olen seurannut blogiasi pitkään. Tykkään elämänmakuisista postauksistasi, siis ihan teidän tavallisen arjen kuvaamisesta. Kirjoitat rehellisesti ja suoraan eikä tämä ole mikään kiiltokuvablogi, se viehättää! T.Annika-pinkkifiini

    ReplyDelete
  24. Arvonnassa mukana. Ihana palkintohan tuo on, eikä mikää vaatimaton :)

    marikax@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Ehdottomasti mukana! :) Mieluiten luen... ööö... kaiken? :D Lasten jutut kiinnostaa, ruokapostaukset on niin kivoja ja meikkivinkeistä on oikeesti ihan hurjasti apua tällaiselle ex-poikatytölle, joka on kiinnostunut meikkauksesta vasta aikuisena (Se pumpulipuikko vinkki ripsarisotkujen suhteen oli niin hyvä, että oon hehkuttanu sitä kaikille kavereille. Ja ne nauraa mulle, että "joo-o, kyllähän me nyt on se jo tiedetty" mutta mulle ainakin se oli ihan uus juttu :D)...

    ReplyDelete
  26. Arkisista ilonaiheista luen mieluiten... marianna1@luukku.com

    ReplyDelete
  27. Mukana ollaan. Kaikesta elämänmakuisesta elämästä tykkään lueskella :)

    ReplyDelete
  28. Mukana arvonnassa minäkin! Kaikki jutut luen ja en osaa mitään lempiaihetta sanoa, lempiblogejani kuitenkin! :) <3

    ReplyDelete
  29. Mukana! Lukija olen ollut vasta pienen hetken mutta olen myyty ihan täysin! Sait minusta vakkari lukijan :D

    ReplyDelete
  30. Olen mukana arvonnassa! Blogisi on aito ja siksi sitä on mukava seurata. Sulla on hyvä tyyli ja sisustus-vaatetus-ja ruokapostaukset ovat olleet kiinnostavia. Ja äitilukijalle tietty kaikki äitiyteen liittyvä ajatuksenjuoksu on mukavaa luettavaa!

    ReplyDelete
  31. ruokareseptit, vaatepostaukset ja arkiset askareet!

    x_unrated at hotmail.com

    ReplyDelete
  32. arkisista asioista tykkään lukea eksyin tänne kaverin suosittelemana :). mariestrange(a)hotmail.com

    ReplyDelete
  33. Kiva arvonta :) Ehdottmasti mukana! Lempparipostauksia blogistasi ovat kaikki ruoka-aiheiset :)
    mmyheartishere@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Oijoi, minusta nuo palkinnot ovat hyvinkin ihania!

    Minusta on mukava lukea ihan arkeen ja lapsiin liittyviä juttuja. Siksikin kun meillä on hyvin samanikäiset vauvelit:) Tietenkin naisena kaikki kauneuteen liityvä kiinnostaa. Nelilapsisen lauman emona aika on usein kortilla joten esim. pikakaunistusvinkit tulisivat tarpeeseen!

    http://mamainprogess.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  35. Ihanat palkinnot, täytyykin kokeilla onnea... Tällä hetkellä tykkään lueskella vauvajuttuja, koska odotan ensimmäistä lastamme. :) Myös ruokajutut kiinnostavat.

    ReplyDelete
  36. Tykkään lueskella blogiasi koska arvostan elämässä monia samoja asioita kuin mistä kirjoitat täällä.

    ReplyDelete
  37. Olen aktiivilukija, mutta armottoman huono kommentoimaan. Tykkään eniten ihan perusarki-jutuista. Repeptit ovat myös kivoja. Irlanti kiehtoo eli matka- ja muuttopostaukset sykähdyttävät.
    Mukana arvonnassa.

    ReplyDelete
  38. Mukana :)

    Ja täällä kiinnostaa kaikki, vuodesta toiseen. <3

    ReplyDelete
  39. Tykkään ruoka-aiheisista jutuista, siis resepteistäkin, sekä sisustusjutuista.

    ReplyDelete
  40. Myöhäiset onnittelut vielä pikku Elsistä! Suloisuus. Anteeksi kun laiskasti kommentoin, mutta pitkään olen blogiasi seurannut, useamman vuoden. :) Tykkään Brighton jutuista (siskoni asui siellä 10v), kaikesta lapsiin liittyvästä ja ruokajutuista. Mukana arvonnassa.

    ReplyDelete
  41. Arvonnassa mukana. Muutaman kerran viikossa käyn lukaisemassa uudet jutut ja ihan kaikki kelpaa sekä piristää mieltä :)

    -Anne-

    ReplyDelete
  42. Hei! Kiitos kivasta arvonnasta,oikein jouluinen paketti:) t:Marra
    r_ra_(a)hotmail.com

    ReplyDelete
  43. Osallistun arvontaan! Tykkään blogistasi paljon, voisin sanoa että lemppariblogini! Huono olen kuitenkin kommentoimaan :/ Ruokajutut erityisesti kiinnostaa, koska etsin jatkuvasti uusia ja hyviä vegereseptejä :) sinulta olen saanut hyviä vinkkejä! Lapsiperheen arjesta kertovat postaukset ovat kiinnostavia, koska elämäntilanne aika samanlainen. Kiitos ihanasta blogista!

    T. NiinaM

    ReplyDelete
  44. Ruokajutut ovat blogisi parasta antia :)
    Osallistun myös arvontaan! tiia.puhakka(at)gmail.com

    -Napakettu

    ReplyDelete
  45. Kaikki elämästä ja päivien tapahtumista kertova kiinnostaa. Mukaan arvontaan ilolla.
    -minttu47-

    ReplyDelete
  46. Lueskelen blogiasi aktiivisesti, mutta kommentoin harvoin. Eniten pidän blogissasi kirjoitustyylistäsi ja normi lapsiperheen arjen kuvailuista. Kiitos kivasta blogista ja arvonnasta!

    ReplyDelete
  47. Mukana! :)

    Tykkään täällä kaikesta, mutta etenkin kaikesta kivasta naisellisesta hömpästä!

    ReplyDelete
  48. Mukana,

    hepa86@jippii.fi

    -Heidi-

    ReplyDelete
  49. Mukana. Luen blogiasia aktiivisesti. Pidän tyylistäsi.

    OAK

    ReplyDelete
  50. Ruoka- ja sisustujutut ovat mieleeni.

    ReplyDelete
  51. Mukana! Pidän blogistasi, koska se on aito ja hyvällä tavalla tavallinen. Parasta on sisustus- ja vaatejutut sekä kaikenlaiset pohdinnat. :)

    ReplyDelete
  52. Mukana ihanassa arvonnassa. Pidän blogistasi kokonaisuudessaan, se on niin ihanan aito ja monipuolinen. Ihana lukea kaikkea lapsiperheen arjesta vauvan kanssa, pohdintoja ja sitten nuo ihanat meikki/ kauneus vinkit. :)

    ReplyDelete
  53. Mukana, onpa tosi suloisia nuo arvontajutut! Kaikenlaisia postauksia on kiva lukea, ja teetkin niitä monipuolisesti :)
    iidu.s@suomi24.fi

    ReplyDelete
  54. Olen melko uusi lukija, mutta jäänyt jo koukkuun mukavaan tyyliisi kirjoittaa :) Kivoja palkintoja olet keksinyt, joten mielelläni osallistun myös arvontaan :)

    dolliefi@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. moi! onnea kuukauden ikäiselle Elsille! Main ihanalle pikkukaimaselle. mä tykkään eniten teidän kuulumisista sellaisinaan, sen kummempia kiillottamatta. reseptit ovat myös hyviä - täällä kun kaivattaisiin usein hiukan vaihtelua vakiruokiin.

    ReplyDelete
  56. mukana arvonnassa. Tykkään lukea etenkin sun asu + arkipostauksia.

    ReplyDelete
  57. Kaikki hiusvinkit, meikkausvinkit sekä muut kauneusvinkit ja niihin liittyvät postaukset ovat minun lemppareita! :-)

    jelena.nieminen@hotmail.com

    ReplyDelete
  58. Ehdottomasti mukana arvonnassa.

    Minä tykkään kaikesta. On mukava lueskella teidän arkikuulumisia, saada meikkivinkkejä ja inspiraatiota uusiin ruokaresepteihin :)

    ReplyDelete
  59. Jutut perhe-elämästä kiinnostavat eniten. Mukana arvonnassa.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    ReplyDelete
  60. Aivan ihanan suloinen arvonta :) Ja suloinen blogisikin!

    Uneksia@netti.fi

    ReplyDelete
  61. Ihana arvonta! Mukana tottakai! Miekin tykkään lukee näitä perhe-elämäjuttuja eniten ja sitten siihen ripaus naisten juttuja lisäksi :)

    ReplyDelete
  62. Mukana ollaan. :) Mä tykkään lukea blogistasi ihan kaikenlaisia juttuja, lähinnä kolmen lapsen äitinä perhejutut kiinnostaa. Samoin reseptit ja Irlanti-connection ja kaikki siihen liittyvät jutut kiinnostaa.

    ReplyDelete
  63. mukana ihanassa arvonnassa! tykkään lukea kans perhe-elämästä ja arjesta juttuja... :)
    elina_myllykoski@hotmail.com

    ReplyDelete
  64. Pitkäaikainen lukija mukana! Lapsista on aina mukava lukea :) Samoin reseptivinkit ovat kivoja!
    aisha18 at netti.fi

    ReplyDelete
  65. Arvontaan mukaan. :) Säännöllisesti seurailen teidän perheen kuulumisia, ihan sen vuoksi, että silloin muutamia vuosia sitten sinut kerran tapasin ja olit mielenkiintoinen ja hauska tyyppi. ;) Kauniita kuvia on kiva katsella, niin kodista kuin lapsistakin. Kiva blogi kaiken kaikkiaan. :)

    t. cadis/ cadaverax@gmail.com

    ReplyDelete
  66. reilun vuoden lueskellut tätä <3 hemantinde@hotmail.com

    ReplyDelete