7.11.13

IHANA JOULULAHJA JA UNOHTUNEET OSTOHYVITYKSET.

Juu no kyllähän te tiedätte tämän sanonnan "tyhmästä päästä kärsii koko kroppa". Kieltämättä tuli se ja aika monta kirosanaa mieleen, kun tein tuossa muutamia päiviä sitten pienen tilauksen (siitä hiukan myöhemmin tässä postissa) Zalandolle ja heti maksun jälkeen tsekkasin blogin sähköpostit ja muistin yhteistyötarjouksen Ostohyvitys.fi sivuilta ja samalla tajusin, että hitsit tästäkin olisi siis ko. sivuston kanssa saanut niitä hyvityksiä. Klikkailin sitten itseni Ostohyvityksiin ja rekisteröidyin sen saman tien, vaikka mitäpäs ne Zalandon 4% hyvitykset nyt sitten tässä vaiheessa enää auttaa, kun tilaus on jo tehty... Ensi kerralla sitten.

Miksi ylipäätänsä en ole aikaisemmin tuonne rekisteröitynyt? Monessa blogissa olen jo palvelusta lukenut ja ajatushan on kerrassaan nerokas: rahaa takaisin nettikauppaostoksista kauppojen bonuskorttien tapaan. Esim. jos kulutat Nelly.comissa 100e, saat 11,5 euroa rahaa takaisin ostoksistasi.

Ehkä kuvittelin, että "ehei, enhän minä nyt niin paljon nettikaupoista osta", mutta tottapuhuakseni olen tämän vuoden puolella jo tilannut jotakin nimenomaan Nellystä, Bootztilta, Lekmerillä, Babyshopista ja nyt tosiaan Zalandolta ja ennen kaikkea Aer Lingukselta - kaikki tuola Ostohyvityksen listoilla!

Varmaan monen muunkin mielestä nettikaupoissa asioiminen on melkoisen helppoa (liiankin helppoa voisi sanoa...) ja meilläkin lähin posti on 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kivempi kotona kaikessa rauhassa mallata ja miettiä varsinkin, kun yleensä kaupoilla käydessä seuralaisena on vähintään yksi pieni lapsukainen. Kaikki tietää sen yhdistelmän. Palauttaminen on yleensä helppoa myöskin ja onhan tämä nyt herranjestas aika kiva juttu, jos noista menetetyistä pennosista saa jotain takaisinpäin.

Ostohyvitys.fi:n listoilla on yli 400 nettikauppaa ja erityisesti minä innostuin mahdollisuudesta saada rahaa takaisin hotellimajoituksista. Tällä porukalla yksikin yö on aina siinä 100e hujakoilla ainakin eli bonukset ovat jo kerrassaan mukavat. Booking.com on vielä yleensä ollut se paikka, mistä olen Irlantiin lentäessä buukannut meille lentokenttähotellin ainakin jompaan kumpaan päähän lentoja.

No mutta se joululahja sitten! Imetyksen lomassa surfaillessani kännykällä (!!! äitini antoi lauantaina minulle vanhan iPhonena juuri kun olin päässyt kirjoittamasta tuon lempparit-postin) eksyin Zalandon sivuille ja päädyin selailemaan heidän Koti-kategoriaansa, mikä on minulta aikaisemmin mennyt aivan ohi. Ja sielähän oli vaikka mitä kivaa! Lastenhuone-valikosta löysin toinen toistaan suloisempia juttuja ja nämä kaksi ihanaa vilttiä päätyi ostoskoriin. Joululahjaksi Elsille :)

Meillä on päivittäin erilaisissa tilanteissa käytössä vauvanpeittoja ja näillä mielessäni sisustan myös sitten tulevaisuudessa pienen tytön omaa huonetta. Mitäpä muuta sitä tuollaiselle vauvanpötkylälle nyt joululahjaksi voi keksiäkkään? 

No olisihan noilta Zalandon Koti-sivuilta löytynyt vaikka mitä muutakin ihanaa! Katsokaa nyt näitä:

Mutta jos nyt innostutte tilaamaan, niin please, olkaa minua fiksumpia ja kirjautukaa tuonne Ostohyvityksiin ensin oukei? Se on oikeasti nopeaa ja helppoa ja sen voi tehdä vaikka Facebook tunnuksilla. 

Sieltä löytyy tietenkin vaikka mitä muitakin kauppoja ja tieto bonusprosenteista ja bonuksien kirjautumisesta tilillesi.

Ostohyviksestä annettiin minulle tällainen linkki* jaetavaksi tänne blogiin, mistä kirjautumalla palveluun saa liittymisestä kiitoslahjaksi levyn Fazerin suklaata. Aika hyvä tässä joulun alla ;) Lahjan saa siis, kun on kirjautunut ja käyttänyt palvelua ensimmäisen kerran tai toisinsanoen ensimmäiset bonukset kirjautuvat tilillesi.

*-merkitty linkki on myös mainoslinkki eli minä toki hyödyn myös pikkuisen, jos te kirjaudutte tuonne tämän minun blogipostini kautta, mutta olen kyllä ihan siviilinäkin sitä mieltä, että tämä palvelun on ilmanmuuta erittäin järkevä. Kuten huomannette tuolta postin aloituksesta (doh!). Ajattelin nyt tämän yhteistyön toteuttaa, kun oli minulle ajankohtainen aihe, vaikka tämänkin postin kirjoittamiseen taas meni pieni ikuisuus. Kolme päivää. jos nyt tarkkoja ollaan, palasina :)

Joko teillä muilla on mielessä joululahjat? Mulla alkaa olla lapsille hankittavat jo aika hyvin päätettynä ja nyt tuskailen adventtikalenterin pikkuyllätysten kanssa. Mitään ylimääräistä krääsää kun en tähän talouteen kaipaa (sanoo minä, kuka silmät kiiluen juuri keräilin tuota kollaasia...) Mieluiten miettisin nämä kaikki nyt asap, sillä joulukuussa meillä tulee ihan varmasti olemaan kaikenmoista hulina tarpeeksi muutenkin. Elsin pikkuiset nimiäiset ja Irlannin isovanhempien vierailu yms. Aika ihana tuo lähestyvä jouluaika, vaikka vielä ei joulututakkaan ihan kunnolla. Elsille löysin aivan ihanan ruutumekon aatoksi kirppikseltä (tuola instgramissa on siitä kuvakin) ja nyt himottaisi löytää itselle samantyylinen hame myöskin. Uskaltaisikohan sitä vähän noista nettikaupoista vilkaista...

No jokatapauksessa, jos nyt ette ole vielä tuonne Ostohyvitys.fi sivustolle kirjautuneet, niin olisin hyvin iloinen, jos tekisitte sen tämän postin kautta tuosta ylläolevasta linkistä :)

Jep, time's up, vauva heräsi ja velvollisuudet kutsuvat. Palaillaan toivottavasti pian vähemmän kaupallisilla aiheilla, Sara xxx

13 comments:

  1. Tuo ostohyvitys on kyllä ihan kiva juttu, saatiin kesäiseltä Lontoon reissulta 500 euron hotellivarauksesta 60 takaisin kun liityttiin kampanjan kautta.

    Pakko sanoa myös, että Pikku-Elsin nimi on kyllä aivan ihana! Puhumattakaan sen nerokkuudesta siinä mielessä, että kuulostaa samalta lausuttuna suomeksi tai englanniksi.

    terkuin, Yli kaksi vuotta blogia lukenut ja nyt ekaa kertaa kommentoiva Mari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih muo rupesi oikein suututtammaan, kun mietin kaikkia menetettyjä bonuksia. No, no can do - täytyy muistaa jatkossa kirjautua tuota kautta! Tuo 60e on jo ihan mieletön summa!

      Hei ja kiva, että kommentoit Mari. Aina hauska kuulla lukijoista ja huimaa, että olet jo noin kauan pysynyt mukana - kiitos :) Vaikka tuo Elsin nimi tuli vähän puskista viime hetkellä, olen itsekkin siihen niin tykästynyt. Ihan pienokaisen näköinen nimi :) Ja juuri näillä lausumiskriteereillä on vaikea löytää oikeasti kivoja.

      Delete
  2. En oo oikein Suomen nettikaupoissa tehnyt ostoksia. Aina päädyn edullisimpien hintojen vuoksi Amazoniin, ebayhin, New Look jne. sivuille. Pitää kuitenkin tuo tsekata. Meille tulee ensimmäinen vähän hiljaisempi ja lahjakrääsättömämpi joulu, mikä on toisaalta kiva ja lompakko kiittaa. Pojalle ollaan ostettu jo kesällä joululahjoja marketin remonttimyynnistä. Muina vuosina olen tehnyt saman, että kesä aleista oon ostanut jo lahjoja - yleensä lokakuun loppuun mennessä kaikki lahjat ostettu ja sitte voi muuten rauhassa stressittömänä jouluttaa rauhassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kandee noi tsekata, sillä ainakin Nellyn aleista voi tehdä tosi huippuja löytöjä. Mäkin ostin raskaustakin, mikä käy myös ilman mahaa, -70% alesta! Ja sit vielä noi bonukset päälle.

      Meidän lapset ei ole tottuneet mihinkään lahjavuoriin ja nytkin tod. näk. saavat yhden pienen lelun, pyjaman ja pelin/kirjan. Mun vanhemmat lupasivat hankkia Fionnile uuden vk-takin kevääksi ja muillekkin ostaa mielummin jotain tarpeeseen. Irlannin perheellekkin ollaan lähetetty toive kirjoista ja dvdstä, mutta sieltä sitä krääsää yleensä valitettavasti tulee :(

      Delete
  3. Mä olen ollut kirjautuneena ostohyvitykseeen aika kauan. Usein kuitenkin unohdan sen, esim just tilasin zalandolta pojalle talvikengät. Ja sit vielä, ne muutamat kerrat kun olen sitä muistanut käyttää, esim lennot ebookersilta, niin en ole saanut hyvityksiä.. Mulla on varmaan evästeet käytössä tai jotain, en kai sit vaa osaa enkä oo jaksanut perehtyy, mut pitäs. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Äh mulla käy kanssa noin ihan livekauppojen bonuskorttien kanssa! Unohdan kantaa niitä mukana!

      Delete
  4. Oon paininu tuon joulukalenteriongelman kanssa itsekin ja ratkaisuja kokosin tänne: http://kuplablog.blogspot.fi/2012/12/diy-joulukalenteri.html?m=1

    Toivottavasti sieltä löytyy jotain hyödyllistä :)

    ReplyDelete
  5. Ihanan inspiroiva tämä sinun blogisi. Olet varmasti suurenmoinen äitsykkä <3 -vilpittömästi Tania

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten kauniisti kirjoitettu! Kiitos Tania <3

      Delete
  6. Itse olen tehnyt meidän vauveliinin kuvasta molemmille iphone-kuoret lahjaksi (täällä http://www.designskins.fi) :)

    ReplyDelete