28.11.13

HIMASSA JA ARVONNAN VOITTAJA.

ruokaryhmä keittiöstä päin katsottuna
Hei vaan kaikki sielä! Arvonta on tosiaan nyt päättynyt ja voittaja arvottu. Sen julkistan tämän postin alalaidassa, mutta ensiksi mieluusti kiittäisin kaikkia osallistujia ja erityisesti kiittäisin vastauksista kysymykseeni. Oli oikeasti tosi kiva vähän kartottaa minkämoisia juttuja te tykkäilette lukea - lisää ehdottomasti intoa ja motivaatiota tehdä tätä hommaa, kun teitä seurailijoita kerta sielä ruudun toisella puolen alkaa olemaan aika monta :)

Mieluisin aihe taisi olla ihan nämä arkipäivitykset ja myöskin muutamia kiinnosti naishömppä ja meikkivinkkejäkin tykkäiltiin saada. Tosi kiva, sillä saamanne pitää :) Myöskin sisustusjutuista useampi mainitsi olevansa kiinnostunut... Niiden suhteen olen tällä hetkellä kyllä aika lukossa, koska suoraansanottuna tämä kämppä on nyt 99% ajasta ihan läävä. 

Tänäänkin aamupäivällä katsoin kauhuissani soffalla imettäessäni, kun James vain kertakaikkisesti levitti kaikki poikien lelut ympäri olohuoneen lattiaa. Siis ihan kaikki. Ja vei tyhjät lelukorit pois poikien huoneeseen. Eipä auttanut kieltoyritykset, ei. Eihän tuollainen 1v8kk nyt oikeasti taida tajuta ellei häntä fyysisesti käy johdattamassa ihan muihin leikkeihin. 

Sen hetken jos päivässä saan, että voi imuroida koko kämpän ja pyyhkiä pöydän - keittiön siistimisestä puhumattakaan! - olen onnellinen. Kyllähän se mieli lepää siistissä asunnossa, mutta KABOOM ja kaksi pientä miestä on taas saaneet huushollin taas sellaiseen kuntoon että!

Eikä se nyt vain ole heidän syy todellakaan. En vain kertakaikkisesti kerkiä viikkaamaan paljussa seisovia puhtaita pyykkejä kaappeihin, keräilemään pieniä pudonneita sukkia ympäri kämppää, oikomaan sohvatyynyjä ja pölyjen pyyhkimestä saan vain haaveilla (<- lempparipuuhaani imuroimisen jälkeen. ihan oikeasti!).

Lääväkämppää on siis vähemmän nautinnollista esitellä täällä blogissa ja harvemmin nyt on oikeasti edes hiukan valoisampaan aikaan satun yhyttämään kameran kera ja kuvailemaan. Tänään tällainen ihmeellinen hetki kuitenkin suotiin ja edes nämä muutamat otokset sain napattua sellaisista kohdista, missä niitä kasoja ja murusia ei onneksi näy :)
lastenkirjat viinilaatikossa. hieman kyseenalaista ehkäpä :D
miehen ostamat yllätysruusut mumman vanhassa kannussa.
kynttilänvalossa kukaan ei nää pölypalleroita vai mitä?
hienoista joulutunnelmaa pikkuhyllyllä.
disco-kuusi on ostettu Brightonista jo kuutisen vuotta sitten.
"kirjahylly", tauluhylly ja älppärihylly.
(ja jouluvalot - parempi kuva iltavalaistuksessa tuolla instagramissa)
Miten ihmeessä minulle siis tällainen ruhtinaallinen hetki suotiin, että sain rauhassa siivota tänään ja kuvatakkin? No ihanaiset ja maailman parhaat vanhempani ottivat pojat tänään hoitoon melkein koko päiväksi, sillä Elsillä taitaapi olla juurikin nyt se 6 viikon tiheänimun kausi. Jos muutenkin olen jumissa sohvalla, niin nyt vielä kahta pahemmin. Eilinen miehen työvuoro tuntui aika kaoottiselta, kun en kertakaikkiaan voinut mitään tehdä poikien kanssa. Reppanat joutuivat telkkaria toljottamaan ja minulla oli tosi paha mieli. Olin siis enemmän kuin kiitollinen, kun vanhempani lupasivat ottaa pojat tänään vähän virikkeellisempään menoon heille.

Onneksi tosiaan ottivatkin, sillä valehtelematta istuin taas koko aamun tässä ruokkimassa pikku tipustani. Yhdentoista aikaan meinasi jo usko loppua, kun tytöltä taisi olla nukkumatti kateissa ja minulla oli aina vaan pyjama päällä, vaikka kauppaan oli tarkoitus lähteä. Kuin tilauksesta, Elsi nukahtikin rattaisiin tosi helposti ja sain ostokset tehtyä ja vielä bonuksena kotiin tullessa kerätä Jamesin aamuiset leikit ja blogijuttuja valokuvailla.

Nyt hän nukkuu tässä jalkojeni päällä ja minä näpyttelen läppärillä ihan kroppa vintturassa, mutta saampahan tehdä näitä mieluisia blogi-hommeleita. Eipä haittaa, vaikka jalat meinaavat jo puutua :D

Poikkesin pikaisesti läheiselle kirppiksellekkin ja löysin Elsille tällaisen supersuloisen romperin (haalari på finska?) ja hiukan arvoin mahtaako se mahtua edes, mutta en voinut vastustaa ja täytyy nyt tehokäyttää tätä ennekuin E kasvaa siitä täysin ulos. Aika liikkis eikö?
haukotus nro. 1
jalkojen ojentelua...
... ja haukoitus nro. 2 eli äitiliini, kamera nurkkaan ja hommiin!
Niin ja sitten se arvonnan voittaja!
Arvoin random.org-sivun arvontakoneella voittajaksi kommentti numero 46:sen:
Koska itse siis kommentoin tuonne väliin, osalistujia oli yhteensä 65, vaikka kommentteja tuossa postissa näkyy 66.

Neiti numero 46 on yhtäkuin tämä:

JEEE! Onnea kovasti voittajalle ja laittaisitko yhteystietosi tulemaan minun sähköpostiini
epataydellinennainen@gmail.com
niin saan paketin mahdollisimman pian matkaan :)

***

Klassisesti minua tietysti harmittaa etten saa teitä kaikki lahjoa, mutta ehkäpä tämä ei ole viho viimeisin arvonta täällä ikinä :) 

Reseptiposteista haaveileville on tuloillaan yksi pieni kiva joululahja-aiheinen posti, kunhan ennätän sen tekstin toteuttaa ja kuulumisia yritän päivitää mahdollisimman usein. Instassa näymme tietysti päivittäin, jos jollakulla tulee ikävä ;) Nyt meinaan kokeilla saanko Elsin siirrettyä tähän vireeni nukkumaan, joskos vaikka ehtisin jotain yödäkkin ja imuroida. Wish me luck! Sara xxx

13 comments:

  1. Teillä on kaunista! Näyttää ainakin kuvien perustella niin harmoniselta ja raikkaalta, mutta mukana kuitenkin jotain persoonallista ja hauskoja yksityiskohtia. Ihanaa että sait kahdenkeskistä aikaa vauvan kanssa :) !!
    T. NiinaM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Mä kyllä tykkään tästä olohuoneesta varsinkin erityisen paljon. Kumpa se vain pysyisi siistinä... ;)

      Delete
  2. Ihanan viihtyisä ja tyylikkään näköinen koti - ja yltiösuloinen pikkuneiti. Mikä se tosiaan on romperin hyvä vastine?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdin jo lukea teidän neiti-uutiset ja onnea jo tätäkin kautta <3

      Mä mietin, että heihän sellaiselle naisten haalarillekkaan - playsuitille siis - ole mitään järkevää käännöstä. Ei tämäntyyliset varmaan ole oikein suomen pukeutumiskultuurissa olleetkaan. Briteissähän näitä myydään joka kaupassa.

      Delete
  3. Voi IHANAA, minä voitin! Tämä kruunasi päivän, tuhannet kiitokset! :) Sähköpostia laitan tulemaan vielä tänään.

    Ja olen aina tykännyt näistä sinun sisustuskuvista. Sinulla on hurjan ihastuttava tyyli ja huomaan että samankaltaisista asioista tykkään itsekin :) Ja olisipa meilläkin valkoinen pöytä, huoh.. Pieni epäjärjestys luo aika kodikkuutta, mutta joo, tuo kaboom ilmiö toistuu meilläkin päivittäin, ihan sama kuinka kauan sisällä tai ulkona vietetään aikaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä yritän laittaa paketin vielä tänään postiin!

      Kiitos paljon. Mä todella tykkään sisustusjutuista ja harmitta ettei täällä vuokrakämpässä oikein voi kunnolla mielensä mukaan laittaa. Ja nyt ei ole mitään järkeä edes investoida mihinkään uusiin juttuihin, vaikla esim. ololhuoneeseen tarvittaisiin kipeästi uusi matto.
      Mun isä maalasi meille tuon paidan valkoiseksi mun 28-v synttärilahjaksi :) se on mun mielestä meidän ihanin huonekalu noiden pinnatuolien kera, vaikka alunperin onkin Englannissa ostettu secondhand pöytä alunalkaen Ikeasta ilmeisesti vielä ostettu :D

      Delete
  4. Voi Sara! Tiedän tunteen kun se häiritsee ja häiritsee kun koti on aina sekainen! Yritys siivota on melkein turha kun se näyttää ihan samalta 10 minuutin kuluttua. Noh, ehkä se aika vielä koittaa kun me toivotaan, että saataisiin siivota noiden pienten jälkiä. Silloin kun niitä näkee kotona vain vilaukselta.

    Sun blogi on edelleen mun suosikkeja, vaikka (puna hiipii kasvoilleni) noloa on etten ole kommentoinut usein. Ihana koti ja ihana perhe. Iso hali sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana, että olet sielä ruudun takana ja tiedän kyllä, että kommentointi tuntuu välillä 'työläältä', vaikka blogi olisikin hyvä. Ihana kuulla, että silti tykkäät yhä edelleeb seurailla ja musta pn kiva nähdä teidän kuulumisia indtan välityksellä :)

      Delete
  5. Olipas kiva löytö tämä blogi! Jään lukemaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ja mäkin liityin sun blogiin lukijaksi ;€

      Delete
  6. Moikka!
    Olisin kysellyt, että mistä olet ostanut/teettänyt kaulakorun, missä on lastesi nimet?
    Minni

    ReplyDelete
  7. Sellaiselta sivulta, kuin lumoan.fi
    Hyvä muistutus, pitääkin tilata Elsille oma laatta!

    ReplyDelete