12.3.13

TAUOLLA.



- on kestänyt about 3 päivää, että olen saanut siirrettyä nämä neljä pikku kuvaa tänne blogin puolelle.

- en ole koskenut kunnolliseenkameraan varmaankaan kuukauteen

- vauvis on sairastanut vauvarokon höystettynä vatsataudilla ja 3 hampaan puhkeamisella samaan aikaan

- taloudessa on myös ollut yksi ruokamyrkytyspotilas ja yksi 3-v, kuka oppi sanomaan ihan kaikkeen "en"

- perheen pienin on myös oppinut vaikka mitä taitoja ja lähinnä niitä, mitkä aiheuttavat harmaita hiuksia kaikille. joka ikinen kaapinovi aukeaa, teevee-tasolle ja nojatuolille kiipeäminen riekkumaan on erityisen kivaa jne.

- samassa pienempi on myös oppinut nauttimaan ulkoilusta - vihdoinkin! pikkarainen konttailee mielellään lumessa nenä punaisena vaikka parikin tuntia

- molemmat lapset ovat heränneet aamuisin keskimääräisesti klo 5:40, mikä on aiheuttanut äidille vielä kahta kauheampaa kevätväsymystä

- väsymyksestä tätä jokavuotista tahmeata alkuvuotta kohden, äitiliini on tosissaan pohtinut, josko ensi vuoden loppukeväälle suunniteltu Irlannin-muutto pitäisikin aikaista alkuvuoteen?

- samalla olla hiukkasen pohdittu laitettaisiinkos meidän koti myyntiin nyt jo keväällä ja muutettaisiin vuokralle???

- äiskä on hakenut isäkuukaudelle hiukkasen töitä. iik!

- lapset ovat niin kovin nauttineet isompien serkusten seurasta aina parina iltapäivänä viikossa

- daddy on taas tehnyt niitä helkutin pitkiä 12h työvuoroja vaikka kuinka, mikä on saanut lopun perheen ikävöimään häntä vaikka kuinka

- blogiin on tullut 3 uutta lukijaa (tervetuloa!) ja kävijöitäkjin on riittänyt about 100 päivässä, vaikka rouva itse on ollut teillä tietämättömillä.

- on ollut kamalan vaikea keksiä mitään kirjoitettavaa tänne kaikista edellä mainituista kohdista johtuen.

- ehkä se innostus nyt taasen pikkuhiljaa hiipii mieleen. onhan mulla aiheiden puolesta tulla vissiinkin 8 vastaamatonta haastepostia odottamassa...ups...

- kohta tulee miekkonen kotio ja mä lähden ylhäisessä yksinäisyydessäni (jes!) hakemaan postista F:n kevättakkia.

- tilasin muuten eilen eka kertaa gap.eu:sta muutaman vaatteen pojille. sielä oli postarit nyt vain 4 puntaa ja etusivulta löytyi vielä -30% alekoodi. 

- ensiviikon 1-v saapi siis lahjaksi vanhemmiltaan hupparin, koska yhtäkään lelua en enää ikinä halua ostaa (joopajoo)

- aijuu. reilun viikon päästä pitäisi sitten juhlia poikien yhteisiä synttäreitä ja taisipa tuolla ensimmäinen ajatus, mitä kekkereille olen suonut. oh dear...

- no tulihan näitä kohtia tähän ihan kiitettävästi! 

Mitä teille muille kuuluu???

19 comments:

  1. Teillahan on ollut siella hulinaa ja vilinaa! Meilla vaan pakkaillaan ja stressaillaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huih nytkö teillä on muutto edessä? tsemppiä pakkausten keskelle!!!

      Delete
  2. Lapsiperheen arki on melkoista härdelliä välillä yhdellä jos toisella :) Ihanan kuuloisia Irlanti-suunnitelmia teillä! Me suunnitellaan miehen kanssa ensi kesän Irlannin matkaa jo kuumeisesti. Sinne on aina yhtä ihanaa mennä. Tsemppiä arkeen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekin lähdetään Irlantiin toukokuussa 3 viikoksi :) muuttoa myös jo kovasti odotamme, vaikka tulee siitä kyllä hurjan vaikeaakin. Mihin päin te olette suuntaamassa?

      Delete
  3. Kivaa kun taas postasit :) Flunssan poikasta on täälläkin, mutta muutoin aikas letkeetä eloa. Pääsiäistä ja sen valmistelua odotan ja haaveilen kevyemmästä ulkovaatetuksesta..kaikilla tuntuu olevan kaikki vermeet valmiina kevään pihaleikkeihin, allekirjoittaneella ei..Sinua lainatakseni: Oh dear ! /Bianca**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kevät saisi kyllä tulla jo :D meillä on kait tosiaan vk-vaatteet kasassa, kun suurimmaksi osaksi on niitä vanhoja rytkyjä, mutta päätin sitten molemmille hankkia vielä sellaiset siistimmät kaupunkitakit. Ai juu ja Fionn tarttis vielä pihakengät ja kumpparitkin kai. Ja hanskojakin uupuu :D kyl täs viel ehtii eiks vaan?

      Delete
  4. Aloitin työt - kiirettä. Opiskellakin pitäis, tentti reilun viikon päästä... Kiva kuulla susta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mä oonkin käynyt kännyllä vähän lukemassa teidän kuulumisia - huisketta siis riittää sieläkin! miten sulla riittää energia?!???

      Delete
  5. No jopas teillä on ollut! Ja iik, siis herää 05.40?! Eihän se oo ihmisten aika :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. juu ei ole! :D olen mä onneksi joinain päivinä saanut nukuttua päikkärit tuon pienemmän kanssa tai mennyt nukkumaan yhdeksältä :) tänään pojat nukkuivat jopa 6:20 asti, mikä tuntui ihan mahdottomalta luksukselta.

      Delete
  6. Huh huh, kylläpäs teillä on sattunut ja tapahtunut. Paljon jaksamisia arkeen ♥

    ReplyDelete
  7. Hei, haluaisin kiittää sua. Kommentoin aikanaan km-aiheeseen, kun olin itse sellaisen ihan alkumetreillä kokenut ja sinä olit yksi harvoista, jotka vaikeasta, mutta niin yleisestä asiasta puhui, tai siis kirjoitti:) Oli tärkeää lukea muiden ajatuksia/kokemuksia asiasta. Eilen nähtiin ruudulta hienot potkut ja rytmikäs syke <3 Niin onnellinen. Kiitos kivasta blogista, lapsiperheen elämää on mielenkiintoista seurata, ja teillä vaikuttaa olevan hyvä menininki:) Voi muutto Irlantiin kuulostaa ihanalta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos itsellesi, kun tulit tämän kommentin kirjoittamaan! Ja uskomattoman ihania uutisia sinulla - onnea!

      Omasta kkm:stä on nyt aikalailla tarkalleen kaksi vuotta ja ei mene päivääkään etten sitä vieläkin ajattele. Olen tosi iloinen, jos vertalaistuesta on ollut hyötyä ja voipi olla, että palaan ehkä vielä aiheeseen jollain tavalla täällä uuden blogin puolella.

      Onnellista ja ihanaa odotusta sinulle!

      Delete
  8. Hyvää kuuluu :) Kiva kuulla pikakuulumisia myös teistä. Just mietin yks päivä, että onpa ikävä. Hehe, vaikka ei olla koskaan tavattu :DD Mutta näin se bloggailu yhdistää.
    Terkkuja!
    Anu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hitsit ja mun pitää säästää se sun suljetun blogin osoite tuonne kirjanmerkkeijin, kun liian harvoin muistan tulla tsekkaamaan teidän kuulumiset. pikkuvelikin on vissiin jo kasvanut vaikka kuinka?

      Delete
    2. Kasvaa ihan hurjaa vauhtia! En vaan oo muistanut blogiin virallisia mittoja laittaa. No,maanantaina on neuvola,jos sitten sais aikaan!

      Delete
  9. Huh, johan on ollut! Tsemppiä arjen pyöritykseen <3
    Sun bloggailuja onkin ollut jo ikävä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii täällä ollaan. tai ainakin yritetään olla enevemissä määrin taas :)

      Delete